![]() |
22 lvl knight solo drag (6uh wasted)
Wiec mam takiego knighta i nie mialem co robic to dragon solo i prosze bardzo 6 uh poszlo
http://www.angelfire.com/crazy3/seikone/draggy.rec |
LoL
Lol Ja mam 17 knighta skille 55/54 i niezuzywam zadnego uha na draga Lol 8o
A ty 6 uhy n00b hahahhahaha porsze niedawac wiecej takich filmuw szkoda czasu :D:D:D:D:D ______________________ Przepraszam za ortografie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no to ja palek na 15 levie skile 56/48 solo dragon 4 uhy + exura vita używając łuku
|
boze co za debile....... 17 lvl 0 uh <lol> !!!!!!............zal 4 litery sciska jak sie to czyta na moim lvl to normalne ze tyle uh pojdzie gram ta postacia 5 dni
|
dawny nie mow na mnie n00b sam nim jestes to nie moja jedyna postac
|
Cytuj:
kto tu jest noob? |
Cytuj:
ale zes sie wypuscil w mak ! :D |
Cytuj:
A ja moim sorcem rozwalam demona z knife...-.-' |
Cytuj:
Ja knightem na skilach 60/59 +axe ring +dragon-lance 3 uh wasted na draga . Koles ty chyba w tibie nie grasz:/ jak takie głupoty pierdzielisz X( X( |
Cytuj:
|
ja tez nakrecilem film (ale nie umim wrzucac madra besta jestem )
mam lepszy sprzet i lepsze skille troche i 24 lvl ale mialem pecha i trafil sie silniejszy :) 9 uh wasted |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@-Res-
Tez nie wiem jak wstawic filmik :P Aa mam fajny bo mojim 19 lvl.em pallem (po huncie 20) bylem z kumplami na Dl'ach ;):) |
Jeśli ktos ma filmik a niepotrafi dac na forum to dawajcie mi te filmy na e-maila[email protected] ja je dam na server i dam linki wam i sobie wstawicie :P :evul:
Pomoc jest rzeczom ludzkom dla ludzi nie dla nOObów :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zejdzie mu pewnie 5 bp ihow <lol> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |