![]() |
Zmiana czasu resetu części serwerów
Od teraz stan wszystkich światów, które wystartowały po 1 lipca 2004, będzie miał miejsce o 1 godzinę wcześniej. Na przykład Aldora będzie nadal zapisywana o godzinie 9:00 CET, jednak Galana o 8:00 CET, Amera nadal będzie zapisywana o 12:00 CET, jednak Samera o 11:00 CET. Rozdzielenie to spowoduje skrócenie czasu zapisywania serwerów, dzięki czemu będziecie mogli szybciej wrócić do gry.
Pamiętajcie także, że dzięki temu o godzinę szybciej będą kończyły się na tych światach aukcje o domki i guildhalle, więc nie przeoczcie końca licytacji, jeśli któs chce się licytować. To samo tyczy się godziny przekazywania domków. Te jednak licytacje i transakcje, które zostały rozpoczete do tej pory, zakończą się normalnie, zgodnie ze starą godziną zapisu stanu serwera. |
News raczej dla Pacców, bo to oni kupują domki. O godzinie zapisu stanu serverów jest raczej mało ludu online, a że zawsze są ostrzeżenia to niewiele to dla nich(czyli dla wszystkich grających) zmieni.
Dobra wiadomość jedynie dla tych, co grają na starszych serverach gdzie zapis stanu trwa dość długo. |
no i pekerzy na pvp sie musza przestawic o godzine wczesniej :evul:
|
no ja yebie... jutro miauem wuaśnie :P domek wylicytować. Kurde... nie wyśpie śie znowu 8o ;(
.... Właśnie to doczytałem "but those auctions and transactions that are currently running will still be completed as usual." czyli normalnie domek o 9:00 zmieni właściciela? |
I bardzo dobrze, neich sie odciaza te serwy bo juz nei daje rady ;) nieraz trimerke wlaczaja o 12:30 innym razem o 12:10
i jak my mamy sie na hunta dogadac? jeden sie loguje i czeka 30 minut na drugiego. albo jak si eczeka ta mase czasu to mozna sie zanudzic!! |
To jutro restart będzie jeszcze normalnie o 9:00, czy po prostu o 9:00 skończą się aukcje domkqów, a reset będzie o 8:00 ??
|
ja wolałem jak serwery startowały o 9 bo lubię zabawe przed resetem jak jest 5 minut do wyłaczenia serwerów, a teraz o 8 nie bede wstawał bo za szybko :/
|
Ciekawy pomysl. Moze nareszcie napis "please come back in 10 minutes" bedzie prawdziwy. Bo nieraz te "10 minutes" trwalo 25 minut ;)
|
Czyżby kolejna drobna zmiana mająca na celu zepchnięcie newsa z GMem? B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siadam sobie do tibii ok. 8 rano... ARGHT! Czemu tak zmuszają do czytania newsow?
|
Cytuj:
|
Wie ktoś o ktorej godzinie jest logoutowanie na Harmonii.
Z góry thx |
a mnie to nie cieszy :( ciekawe jak teraz zajme tombs... ;( nie bede wstawał o 8 przecierz ;/mogliby zrobić 2 save servy i byłoby lepiej
|
Omg -.- Co za CIP'y!
Omg.. Nie dosc ze reda mam to nie bendzie mi sie chcialo o 8 wstawac zeby sie pobawic :( No ale z drugiej strony to mnie osob bendzie odemnie padalo B) :evul:
|
Pacera...
Niech to samo zrobią na Pacerze. Przeciez jak save jest niby o 12:00 i od 12:10 mozna sie wbijac to o 12:10 nieraz ja jestem jeszcze online -.-, a wbić sie nieraz mozna dopiero od 12:40.
Offtopic: poprawcie swoja ortografie w postach wczesniej bo to strasznie wyglada. |
no nareszcie sie wzielei bo reet zawse trwal zadlogo
|
Iridia, Danera, Elera - te serwy były ?? Sorry za offtop ale nie moge zalozyc nowego tematu a chyba 3 nowe serwy powstaly xD
|
z tymi licytacjami to chyba jakos nie tak bo moj swiat o 11 ma save a ja moge jeszcze licytowac domek po save a jest 0 godzin do licytacji ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |