![]() |
No no bardzo ładne screen'y. Swoją drogą nie wiedziałem, że na Mount Sternum taki resp cycków może być. Gratz lvl'i i eq oraz skilli. More plx ;)
|
hmm..Gz advancow i skillow.. :D ale Pani czarodziejka jaki miala m lvl i zwykly? :> bo ci neezle pojechala z tego Sd :D
|
odp
Chyba Miala 54 Lev I 58 M Lev Ale Pozniej Hacka Miala ;/
|
Cytuj:
Pamiętam panią czarodziejke z tamtych czasów bo była z wrocka (z mojego miasta)wtedy miała 55 lvl i 59 mlvl ,ale hunted miał u mythos i padł przwz nexagon tribunala ,i sprzedał chara :( |
master
a ty kto byles na danubi co??
bo ja mieszkam kolo bylej pani czaro a tak pozatym to hunted byla ale zaplacil a nex przez przypadek zabil nie ten hot key i ue walnol a ponzije hack |
Cytuj:
wiem o tym ,ja mam druida na danubii 27 lvl ,a grałem ularisem kiedyś dlatego wiem:P |
No niele na 16 lvl 101 z sd ale jaki m no gratuluje
|
Powiem jedno i krótko:
GZ |
Fajne ss'ki dużo charów masz :D Gratz adven'sów i hit'ków B)
|
Cytuj:
ja mam na 15 lv 113 ( z SD ) ale SSy najs more plx :D |
Cytuj:
A ja mam 27 lvl i z sd max hit 150...-.-',ludzi omg oceniajcie jego ss'y a nie się chwalcie o hitach... X( |
:] Ztegpo co wiem to ten Eq Muhensa i Masterlopata to z hacka naszego koelgi nie Pani :P ??:>
|
Xele
Nie eq to nie z tego o czym myslisz to uh makery byly a tamo juz dawno nie ma mnie tez hackneli pozniej juz mailem dsm i hack
|
ale powiedz mi... z kąd wziąłęś (czy twój kolega) nick koman?? z kąd go masz?? Ja mam koman ponieważ mam na nazwisko Komański= Koman?? powiedz plx
|
niezłe dawaj wiencej ;)
|
koman
moj kolega z rl ma na nazwisko koman dlatego :D
|
Screeny
A ja tam gówno widze!!!! ;(
|
zarombiste...........KRZYRZYKI JA CIE WALE ALE FAJNE KRZYRZYKI!!!!
lol popraw to (^.-) |
Lol...
widze samą nazwe : photo bucket.com
fajnie ..... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |