![]() |
Gdzie Expic W 14 Lvl Magiem ??
Mam 14 lvl i 15 mlvl mam dark helmet, Plate Armor-Legs, Leather Boots, Dwarfen shield i serpent sword. Gdzie tu expic d Dwarf Solider mnie zabije (chyba że urzyje hmm ale wszystkie sprzedaje) Proszę o pomoc.
|
hmm... zalezy jakie masz skille ja bym poszedle na folde mzoe na fibue zalezy od skilli. dobrze ci by sie expilo tez kolo venore na rootach.
|
Cytuj:
Ja mam skile 18/21 ;( |
to tak folda na frost trolle carlin trolle kolo carlin gobliny(uwarzaj !!) kolo ab trolle no i przedewszstkim cwiczyc mlvl magiem ^^
|
Cytuj:
Nie za bardzo bo tam chodzo dużo PK. I powiec mi tak zeby te potwory znajdowały się koło Thais. :2handed: |
Koło Thais? To chyba najlepiej iść na Troll Mountain na wschód od Thais. A najlepiej to idź na fibule na roty. Tylko trrzeba uważać na dsy, ale jeśli nie są zrulowane to możesz je spoko ominąć. Pozatym możesz zajrzeć do poradnika maga i tam napewno bedzie gdzie możesz expić. ;)
|
jesli nie jestes doswiadczonym graczem, to na fibule zawsze musisz nosic hmmy, oraz minimum 18lv, chociaz lepiej 20lv+, bo bedzie ci ciezko przed dsami uciec.
|
Cytuj:
|
Roty i tylko roty :)
to moje zdanie |
Roty
Tia...Z tymi rotami to ja cos wiem :p sam tam expie mam 17lv i jeszcze zamierzam posiedziec troche :D co prawda juz mi sie chce od nich beltac na dwarfach tylko czasami zabawie bo zaraz mnie wyganiaja X( raz juz prawie zginelem od takiego gostka :(
|
Według mnie rotwormy albo dwarfy, przeciersz u maga nie licza sie skille ( club, sword czy shielding). To jest nie wazne dla maga... Wiadomo, że kazdy mag będzie mial skille np. 18/21 tak jak nasz kolega, który napisał tego posta. A więc skillami nie masz co się martwić, bo masz dobre. Na twoim miejscu bym nie expil w tej chwili, dlatego ze masz za slaby magic level, na 15 levelu powinnies miec przynajmiej z 20 mlvl. Dlatego zwracam Ci uwage, zebys teraz siedzial i robil runki, niz potem odrabial zaleglosci. A tego napewno Ci się nie będzie chciało. :)
A więc przeczytaj tej rady uwaznie, bo potem będziesz zalowac, tak jak ja kiedyś. |
Kolejny temat typu gdzie expic na lvlu xx z magic lvl yy i skillami zz/ww jest juz duzo takich tematow wiec nie dokladaj nastepnego tylko wcisnij magiczny przycisk szukaj i wtedy pogadamy -.-
|
JA tam rzadko expie na słabych potworach!
Ja po prostu stoje przed depo ćwicze mlvl poprzez robienie runek HMM i GFB a poznije gdy troche uzbieram,to ide na obozowisko orków koło Thais,rzucam niewidke i rozwalam wszystkie zerki,ridery,war wolfy!!Taki mam sposób! :) :) :)
Imie xxxx Serwer Lucera Level 14 Magic Level 19 Skille 16/18 Profesja Sorcerer >>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<< :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: |
Zalezy.
To zalezy gdzie mieszkasz. Ja dobrze znam rejon Ab'dendriel-Carlin-Lodowe wyspy.
Wedlug mnie mozesz chodzic az do 20 lvlu na folde, waspy i zamek kolo ab oraz gobliny kolo carlin. Niestety taki jest zywot sorca i druida do 20 lvlu. Pozniej 20 lvl+ mozesz chodzic z blokerem i HMM na dragona. Ewentualnie jak masz dobrego blokera bierzesz jeszcez 1-2 sorcow i idziecie z SD na dragon lorda. :) |
<krzykrozpaczy>AAAAAHHHH!!!</krzykrozpaczy>
Die, die fuckin' spammer. Przykro nam, ale nie akceptuje się tematów w stylu "gdzie expic ze skillami "xx" ", oprócz przyklejonego tematu. |
Ja ci nie odpowiem, ale mam pytanie :P: Skąd masz serpent sword? I plate armor i shilda? Odpowiedz prosze... też jestem sorkiem mam 16lvl i ogromnie słaby staff!!!
|
@up
zapewno kupiony od innych graczy.....-.- |
Cytuj:
A przy okazji urośnie mi mlvl. B) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |