![]() |
Sacred
nie wiem czy znacie ta gre ale jest podobna do Diablo II i jest fajna bardzo :D nawet koniki sa :) prosze piszcie tu wasze chary,lvl,akt,profesja itp.
Moj char Lvl-34 Profesja-Mroczny elf akt-prawie 4 konik :D - zwykly kon bojowy (jest jakis lepszy oprocz ciezkiego?? ) set- prawie caly kharga ulubiona umiejetnosc- zemsta(potezny atak) |
Glad 52. Skonczylem gre na pierwszym poziomie trudnosci i stwierdzilem ze jest nudna... :/ Nie ma porownania z Diablo... Moza pograc gdy komus naprawde sie nudzi, ale juz lepiej chyba poczytac ksiazke.
|
daj link, co?
edit@ jest jakas strona tej gry? ile ona zajmuje... fast |
W singla grasz??!! Ja po 2 godzinach gry zrezygnowałem z gry w singla wedugła mnie nudny. Zagraj sobie przez neta, to je dopiero cos. Jesli mam juz grac w to "cos" to tylko przez neta i tylko na zamknietym.
POstac: Michal Rasa/Profesja : Leśna elfka poziom: 30 ulubiony atak: Explodujaca strzała |
Cytuj:
No wlasnie dawac tu zara linka.... |
Ja juz dawno przeszlem Gra jest zarabista ale pod koniec troche sie nudzi:P
Oceniam ja na 5/6 Mialem chyba 32lv (mroczny elf) jak przeszlem gre. Mgla bojowa to najlepszy skill:D @error A po co ci wogule kon mroczny elf jest przeciez owiele szybszy niz jakis konik:P Chyba ze zle postac prowadziles:D |
Ja to mam xD
Ale może odpowiedzcie na moje pytanie plx plx :D Jak gram to wszystko ok. wybieram rase, imie itp. Tylko gdy zaczynam grac to widze przez 2 sekundy piękny swiat gry, muzyke, a potem czarny ekran tylko odgłosy słychać. Nie wiem co moze byc spowodowane może ktoś mi cos doradzi i wspomoże mnie ? |
Ku**a ale moze wreszcie podacie jakiegos linka z kad mozna to sciagnac ale link do oficjalnej strony czy cos zeby sie otym dowiedziec....
|
@Do tych co chcą linka
Link jest w sklepie, jak kupisz grę to w środku będzie płyta z nią i jak zainstalujesz to będziesz mial także link do strony producenta... Teraz linki: http://www.gry-online.pl/bazar_kartatowaru.asp?ID=17002 http://sirius.pl/product.php?action=info&id=9976&sid=4 Więcej linków nie pamiętam... |
@Markx kup orginała to przestaniesz mieć takiego typu błędy.
Gierka co najwyżej średnia. Ot żeby sobie popykać. |
Sacred 4 EVER
Mój Char 26 mroczny elf
Gra jest zajefajna moglbym w niom grac cale dni ale niestety czaba cos zjesc i wypic no to tyle ide grac :P SACRED 4 EVER |
A gra ktoś w sacreda przez multi?? bo ja nie mam z kim grac :( ostatni server opustoszaly i spoko polakow jest coraz trudniej spotkac i chciałbym z kimś popykać
|
Cytuj:
@raiderek- ja jestem chetny :) tylko powiedz jaki server :P |
Z tego co dobrze pamiętam to mam około 67 lvl maga bojowego.Dawno nie gralem ale podajce serv to moge pograc :]
|
co zrobic zeby dalej grac bo filmik byl i na koncu pisaalo "to be coninoued" i sie wlacza menu :) co zrobic zeby dlaej grac? ??
|
gralem na necie kiedys przed kilkoma updateami ale mi usuneli postac:
Elendart 212lvl dark elf BEZ KODOW! poziom gold |
Dla tych od linków to nie wiem czy oni skapowali, że to nie jest mmog.
:D:D www.ascaron.com czy to możliwe? o nie! to prawda !!! 30lvl Magik Jakiś tam konik Ulubiony czar: krąg ognia |
Cytuj:
wiesz co to diablo? |
Darkness - "było" bo gra zmieniła mi z niewiadomych dla mnie powodów (na lvl26) na "Battle Mage" :/
Magician 32lvl Czar 1: Fireball (najlepiej kombo) Czar 2: Water Form ^^ Multipalyer - narazie tylko po LAN-ie Poziom: od Bronze do Platinum |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |