Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   czy bedzie hack ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26446)

Vekegi 16-02-2005 21:57

czy bedzie hack ?

mam sprawe kolega mnie prosil zebym mu cos sciagnal i mowi ze mnie zhakuje czy to mozliwe ? tutaj rozmowa :

arizona (20:55)
sprawa
jest
arizona (20:56)
sciągnij mi "ejay techno"
arizona (21:25)
ściągnij mi tez jak bys mógł utwór manieczek
arizona (21:25)
Manieczki - like no other
arizona (21:55)
sciągniesz mi ?
RADEON (21:55)
nie chce mi sie !
ej plz
to dla mnie wazne
jak mi sie zachce
wejdz na DC i poszukaj
to zrobie

arizona (21:56)
to cie hakcne
RADEON (21:56)
hahahahahahahhahahahahahhaha
a z twoich rzeczy zrobie free items
i cie zrokuje
fajnie
zaklad ?
znam programy
o lol
fajnie
masz hacka
podrzuce ci kilka
nie bede zastraszany kpszi
RADEON (21:57)
tym bardziej ci nie sciagne
arizona (21:57)
np teraz do ciebie pisząć wyslylam key loggera
hahahahahahaahhuahauhauahau
RADEON (21:57)
heeeeeehehhehehehe
Piotrek will by hacked
hahuahauahuahauhaauhauh
arizona (21:58)
acya in rook
RADEON (21:58)
spoko
arizona (21:58)

arizona (21:59)
zobaczymy co bedziesz robil jak cie hackne
arizona (21:59)
czy bedziesz sie tak zgadzal

więc nie wiem :( :o Prosze o powazne odpowiedzi nie żarty

elite 16-02-2005 22:10

Nie da sie odpowiedziec powaznie... :P Na Twoim miejscu przyjalbym pozycje embrionalna w hipermarkecie i krzyczal ze "Znowu te głosy" a pozniej wsiadl do wozka ze sklepu w zbroi atakowal wystawy sklepowe, mowiac ze zabijesz smoki... nie shakuje Cie... Chyba ze przyjmiesz od niego jakies pliki... Nie boj sie :P

pkr 16-02-2005 22:12

twoj kumpel to lamus,

pozdr

Ashlon 16-02-2005 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi
Piotrek will by hacked

Po tym "by hacked" na pewno widac, ze jest pr0 ;) 1) Programy mozna znac, ale uzywac ich, to druga sprawa 2) Aby dostac keyloggera musisz sciagnac plik, ktory go zawiera, ew. wejsc na strone, ktora automatycznie sciaga keyloggera na twoj komp i wrzuca do autostartu. Jesli zachowasz ostroznosc w wyzej wymienionych pkt, masz 90% szansy, ze cie nie hackna. 3) Da sie hacknac bez keyloggera, ale gosciu, ktory to umie, na pewno nie napisze "by hacked". Wiec - nie masz sie czego bac.

Grzyb 16-02-2005 22:20

fajnych masz kolegow nie ma co

Vekegi 16-02-2005 22:26

dzieks

on chodzi do 2 gim wiec nie wiem czy umie :) tez tak myslalem ale powiedzialem ze mu sciagne ale upewniajac ze nie da mi keya niech mi ssie pale :) Ja raczej nie wchodze w nie zaufane strony. Raz tylko sciagnnalem jakis skillcalculator co koles na tibii oglaszal (polak bo konto na republice)
ale mam kolege protectora i dobrze ze z nim gadalem bo bym chara juz nie mial. Dzieki all temat do zamkniecia :) chyba ze chcecie jeszcze podyskutowac jakiego mam noobka-kumpla ;)

Nikodyna 16-02-2005 23:20

Tibia.pl sponsorem ? :D

<tutaj nick, miasto>
Gratulacje wygrales darmowe premium account na 3 miesiace ufundowane przez Tibia.pl.Zeby otrzymac premium account nalezy wyslac kod aktywacyjny 3196 wraz se swoim numerem i haslem konta pod [email protected] wyslaniu e-mailu otrzymasz wciagu 12 godzin darmowe premium account.

Ha ! :D Jak ktos chce to niech wysle ten kod :P Ja na pacca nie mam ochoty :D

Vekegi 17-02-2005 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikodyna
<tutaj nick, miasto>
Gratulacje wygrales darmowe premium account na 3 miesiace ufundowane przez Tibia.pl.Zeby otrzymac premium account nalezy wyslac kod aktywacyjny 3196 wraz se swoim numerem i haslem konta pod [email protected] wyslaniu e-mailu otrzymasz wciagu 12 godzin darmowe premium account.

Ha ! :D Jak ktos chce to niech wysle ten kod :P Ja na pacca nie mam ochoty :D

Ciekawe kto to wyslal pewnie jakis noob ale napewno nie z tibia.pl :)

roland 17-02-2005 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Po tym "by hacked" na pewno widac, ze jest pr0 ;) 1) Programy mozna znac, ale uzywac ich, to druga sprawa 2) Aby dostac keyloggera musisz sciagnac plik, ktory go zawiera, ew. wejsc na strone, ktora automatycznie sciaga keyloggera na twoj komp i wrzuca do autostartu. Jesli zachowasz ostroznosc w wyzej wymienionych pkt, masz 90% szansy, ze cie nie hackna. 3) Da sie hacknac bez keyloggera, ale gosciu, ktory to umie, na pewno nie napisze "by hacked". Wiec - nie masz sie czego bac.

Ale nie trzeba wcale wiedzieć, o tym, że się ściąga... Był wirus ukryty w gadu-gadu, w skrypcie, którego nie było widać, a co do topiku, masz 2 wyjścia:
Skoro twój kumpel nawet programu nie może sobie ściągnać to jest "looserem",
albo jest geniuszem komputerowym i Cię shakuje...

Guriel 17-02-2005 10:51

eee gown* prawda. on aby zartowal, znam takich jak on... kolega z julery(byly kolega) name wivi***(:P) gdy sprzedawalem postac pisal do mnie ze przyjedzie do mnie i ze dostane wpier***l. Na drugi dzien gadal z moim qmplem z reala mind*****(:P) i mu mind powiedzial o moich danych... pozniej wivi gadal mi ze bedzie wysylal przez tyg listy a pozniej ze przyjedzie. Ehhhhh ale nic nie przyszlo, goscio nie przyjechal , postac ladnie sellnolem, wszytsko ok. Ale szczerze mowiac nie balem sie:P bo nie bylo czego...:P

Magical Trevor 17-02-2005 13:22

Cytuj:

sprawa
jest
Jest sprawa, 2 kilo cementu i ku*** zaprawa.
Cytuj:

np teraz do ciebie pisząć wyslylam key loggera
Ku*** to jest jakiś Coper Fild.

Spoko masz kolege tyle ci powiem.

roland 17-02-2005 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magical Trevor
Jest sprawa, 2 kilo cementu i ku*** zaprawa.

Ku*** to jest jakiś Coper Fild.

Spoko masz kolege tyle ci powiem.

Jaki "Coper Fild"? Nie słyszałem o kimś takim...

Vekegi 17-02-2005 14:17

o lol

dzisiaj do mnie gadał i mówił że dostane wpierdy w gimnazjum
hahahahhah co za noob, A teraz ma opis na gg : Your IP address is banished :) :o :p I znowu Radeon króluje :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11.