![]() |
czy bedzie hack ?
mam sprawe kolega mnie prosil zebym mu cos sciagnal i mowi ze mnie zhakuje czy to mozliwe ? tutaj rozmowa :
arizona (20:55) sprawa arizona (20:55) jest arizona (20:56) sciągnij mi "ejay techno" arizona (21:25) ściągnij mi tez jak bys mógł utwór manieczek arizona (21:25) Manieczki - like no other arizona (21:55) sciągniesz mi ? RADEON (21:55) nie chce mi sie ! arizona (21:55) ej plz arizona (21:55) to dla mnie wazne RADEON (21:55) jak mi sie zachce arizona (21:55) wejdz na DC i poszukaj RADEON (21:55) to zrobie RADEON (21:55) arizona (21:56) to cie hakcne RADEON (21:56) hahahahahahahhahahahahahhaha arizona (21:56) a z twoich rzeczy zrobie free items arizona (21:56) i cie zrokuje RADEON (21:56) fajnie arizona (21:56) zaklad ? arizona (21:56) znam programy RADEON (21:56) o lol RADEON (21:56) fajnie arizona (21:56) masz hacka arizona (21:56) podrzuce ci kilka RADEON (21:56) nie bede zastraszany kpszi RADEON (21:57) tym bardziej ci nie sciagne arizona (21:57) np teraz do ciebie pisząć wyslylam key loggera arizona (21:57) hahahahahahaahhuahauhauahau RADEON (21:57) heeeeeehehhehehehe arizona (21:57) Piotrek will by hacked arizona (21:57) hahuahauahuahauhaauhauh arizona (21:58) acya in rook RADEON (21:58) spoko arizona (21:58) arizona (21:59) zobaczymy co bedziesz robil jak cie hackne arizona (21:59) czy bedziesz sie tak zgadzal więc nie wiem :( :o Prosze o powazne odpowiedzi nie żarty |
Nie da sie odpowiedziec powaznie... :P Na Twoim miejscu przyjalbym pozycje embrionalna w hipermarkecie i krzyczal ze "Znowu te głosy" a pozniej wsiadl do wozka ze sklepu w zbroi atakowal wystawy sklepowe, mowiac ze zabijesz smoki... nie shakuje Cie... Chyba ze przyjmiesz od niego jakies pliki... Nie boj sie :P
|
twoj kumpel to lamus,
pozdr |
Cytuj:
|
fajnych masz kolegow nie ma co
|
dzieks
on chodzi do 2 gim wiec nie wiem czy umie :) tez tak myslalem ale powiedzialem ze mu sciagne ale upewniajac ze nie da mi keya niech mi ssie pale :) Ja raczej nie wchodze w nie zaufane strony. Raz tylko sciagnnalem jakis skillcalculator co koles na tibii oglaszal (polak bo konto na republice)
ale mam kolege protectora i dobrze ze z nim gadalem bo bym chara juz nie mial. Dzieki all temat do zamkniecia :) chyba ze chcecie jeszcze podyskutowac jakiego mam noobka-kumpla ;) |
Tibia.pl sponsorem ? :D
<tutaj nick, miasto>
Gratulacje wygrales darmowe premium account na 3 miesiace ufundowane przez Tibia.pl.Zeby otrzymac premium account nalezy wyslac kod aktywacyjny 3196 wraz se swoim numerem i haslem konta pod [email protected] wyslaniu e-mailu otrzymasz wciagu 12 godzin darmowe premium account. Ha ! :D Jak ktos chce to niech wysle ten kod :P Ja na pacca nie mam ochoty :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skoro twój kumpel nawet programu nie może sobie ściągnać to jest "looserem", albo jest geniuszem komputerowym i Cię shakuje... |
eee gown* prawda. on aby zartowal, znam takich jak on... kolega z julery(byly kolega) name wivi***(:P) gdy sprzedawalem postac pisal do mnie ze przyjedzie do mnie i ze dostane wpier***l. Na drugi dzien gadal z moim qmplem z reala mind*****(:P) i mu mind powiedzial o moich danych... pozniej wivi gadal mi ze bedzie wysylal przez tyg listy a pozniej ze przyjedzie. Ehhhhh ale nic nie przyszlo, goscio nie przyjechal , postac ladnie sellnolem, wszytsko ok. Ale szczerze mowiac nie balem sie:P bo nie bylo czego...:P
|
Cytuj:
Cytuj:
Spoko masz kolege tyle ci powiem. |
Cytuj:
|
o lol
dzisiaj do mnie gadał i mówił że dostane wpierdy w gimnazjum
hahahahhah co za noob, A teraz ma opis na gg : Your IP address is banished :) :o :p I znowu Radeon króluje :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |