![]() |
Pewna pani :D komentujcie plz
Chodziłem se po Thais i nagle zauważyłem pewną piękną Tibijkę, potem zobaczyłem że mój pasek skilli sie zmienił :
http://img.photobucket.com/albums/v6...5/beztytuu.jpg Ej Komentujcie!! A tak wogóle to czego sie na mnie tak patrzysz co? 8o |
Uśmiałem się, że nie wiem... Jedak jest sporo błędów typu brzydko wklejona pani i jak masz Exp. to niestawiałeś przecinków. Ale co tam pomysł dobry i śmieszny Gratz! 8o
|
Fajne, na prawde fajne! 8o
|
Oryginalny pomysl, ale wykonanie troche kiepsie, ta pani zle wycieta i "exp" zle wklejony
|
Heh
Śmieszne to to jest ale jak poprzednicy stwirdzili jest pare blędów mianowicie jak masz skill bar podniecenie i cos jeszcze to 99% powinno byc bardziej przy koncu a nie na środku no ale gratuluje :] i życze powodzenia w następnych feakach :cup:
|
errrrrrrrrr.....
Co to jest??? Stres: pasek poniżej 50% a npisane jest że 99% (i tak samo z tym frugim tylko mniej widoczne :P) |
dobre, tylko te skillbary i pani niezbyt dobrze wklejona, ale po za tym spox
|
ey na bart to Ci sie udało hhetylko jak muwili kurde troche błedów jest popracuj a bedize dobrze
:P :] |
<skasować ten post pomyliły mi się okna i sypnołem odpowiedź w złym temacie - sorry>
|
fajny pomysł
mi się podobało drobne błedy ale ogolem spox :D |
ciekawy pomysł tylko źle wklejona pani i skillbary tez są źle zrobione ale spox :)
|
Niezbyt dobre do d... X(
|
Fajny pomysl :]
|
A mnie to jakoś nie bawi :/
|
ehehehhehe
momysl good szkoda tylko ze tak malo tego.... :) |
no comment im sicked
|
Troche zle wklejony ale i ta good :)
|
moze byc ale exp zle wklejony
Nick:Belo Skulcoy
Level:27(ale zrobilem rooka :p ) Profesja:Royal Paladin Eq:(dawne):c arm,c helmet,platinum amulet,k legs,kusza i bolty(DUZO BOLTOW ! :cup: ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |