![]() |
Jakie Macie Fajne Hotkeye?
Tu chwalcie sie swoimi Hotkeyami ..... ja mam takie
. (^_^) . ,,L,, ( • ) ( • ) ,,L,, ) . ( ( Y ) \o/ ¬_o Hi n00b | |\ /\ /'\ Giveme ur items PS. of korz musisz to skopiowaæ na Tibie by zobaczyæ efekt ..... czekam na wasze :D |
Wiêkszo¶æ po wklejeniu na forum siê "chrzani" , choæby ten drugi z twoich . Wiêc nie ma sensu ich tu wklejaæ :S Chyba ¿e nie ma jakis dziwnych znaczków to siê nie "zchrzani"
|
eh ja mam duzo ale jaki jest sens
close plx ? |
Omg jakei macie penisy jakie macie fiutki jakei macie kupki??? temat do zamkniêcia plx...
|
@re Gesundheit
Post do skasowania plx.. @Topic . /¯¯¯¯¯¯\ | • • | | \__/ | \______/ _¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ .·´ (¸.·^Gratz _¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ .·´ (¸.·^ \O/ ¬_O HI NOOB! | |\ GIVE ME ITEMS! /\ /'\ NOW OR DIE! ****|¯¯¯¯¯¯¯| | | | | |_______| /\ nOOb here \,|,|,/ (__:{ Help Gs!!! /'|'|'\ . LOL |
* (\__/) * \,,/ (= '.' =) \,,/ * (") (") ~!*@CoNgRaTuLaTiOnS@*!~
~°\ .~°°~. .~°\ \ \¸~°\/ /\ \ \¸~°\ \ \ \/ / \ \ \¸,.~°´¨`~-.,¸¸,. ` \¸,.~°´ ****|¯¯¯¯¯¯¯| | | | | |_______| /\NOOB HERE!!!! ¯ ¯¯HELLO ¯¯| ||'|";\,__. |_..._..._..._..._==| || |__|...| | "(@)(@)""|(@)(@)""""""(@)" \¯\_/¯/ \ / |__| /¯/\¯\ \_\/_/ _______ . __//____Ø__\\______ O--------PoLiCjA------/ .`----(@)==========(@)´ . . /¯¯¯¯¯¯\ | • • | | \__/ | \______/ \,|,|,/ (__:{ HELP GS!!! /'|'|'\ . .............../´¯/) ............,/¯..// .........../..../ / ...../´¯/'...'/´¯¯.`· ../'/.../..../...:^.¨¯\ ('(...´...´....¯_/'...'/ .\.................'......../ ...\.................._.·´ ...\................(. * ***|¯ ¯ ¯| |¯| |¯O¯) |¯| / ¯ \ ** * ¯|_|¯ |_| |_O_) |_| | / \ | .¸\`'·.¸\`'·.¸¸.·'´/¸.·'´/¸.·'´ <´¨`·.¸> POLAND <¸.·´¨`> ¸.·'´/¸.·'´/¸.·'´`'.¸\`'·.¸\' _¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ .·´ (¸.·^GRATZ_¸.·´¨) ¸.·¨) (¸.·´ .·´ (¸.·^ \,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/ •º°”˜¨¨˜”°º•CoNgrAtUlAtIOnS•º°”˜¨¨˜”°º• \,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/ • •.' • • .' '.'•• ' '. .' • •' • .'•'. GRATZ '. '•'. '•• '.' '.• •.' • • .' '.'•• ' '. •º°”˜¨•º°”˜¨GRATZ¨˜”°º• ¨˜”°º• \o/ ¬_o Hi Noob! | |\ Give Me Items! /\ /'\ Now Or Die! º°”˜¨•º°”˜¨POLSKA¨˜”°º•¨˜”°º• •º°”˜¨•º°”˜¨ ¨˜”°º•¨˜”°º• •º°”˜¨•º°”˜¨ ¨˜”°º•¨˜”°º• •º°”˜¨¨˜”°º• ˜”°º•G ¨˜”°º•R ¨˜”°º•A ¨˜”°º•T ¨˜”°º•Z * @ /¯ ® /¯ _/¯|¯ _/¯|¯ /\ /\ _/ L _/ L DANCEPEOPLE* . \ / |¯ ¯ ¯ \ \ / | | / \ | | / \ |_ _ _ / (\ /) \\--// (.º ; º.) _/¯/ º(__)º_//¯¯ PIKA PIKA ? (¦) (¦) ¸¸.·`|`·.¸¸¸$ ¤¸¸¸.·`|`·.¸ |`\ /`| .·` |_|_ _|_| }~TRADE~{ ¯| |¯| | |__ /¯¯\ | |__ |___| \__/ |___| ||,,,, ||¦¦¦¦¦|| |||,,,, ************************************************** •******°*************•******°***G*************A*** •*************°**********R**•******°***T**•******• ******•********************°******Z*************** *****************•******•**!** Tu sie niestety dodaæ dobrze. Ps: All maja byc w jednej linijce ka¿de osobno |
eh macie racje temat do skasowania ...... to nie wychodzi. Sry!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |