Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   do $corcerer <-- Jakeis dziecko powalone (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26519)

Magiczny Topor 17-02-2005 19:10

do $corcerer <-- Jakeis dziecko powalone

Zamiesiolem film.
Duzo razy dawalem filmikina lycos czy cos w tym rodzaju i pod wplywem duzej oglondalnosci lycos blokowal czy tam neiwiem co moze limit.. ale neidalo sie zciagac.. zalozylem na nowym serwerku konto www.freeownhost.com 3GB transfer 100BM miejsca.. za free no to luzik. magralem film wzucilem go w postaci *.rec patrze zeby zciagnac otwiera sie w rpzegladarce tak jak dokument tekstowy i dopisane cos (jakas reklama) no to mysle ze jeszcze niebedize dzialac czy cos wiec spakowalem filmik i wgralem ****** i neidopisalo nic... dalem iflmik na forum. a to dziecko neiwie oco chodzi i kasuje filmik... nawet napisalem w poscie why jest zip. dziecko z przedzkola neiwyslzo jeszcze i kasuje postaz z wzutami ze to keyloger czy inen swifstwo... neiiwem kto dal demu z***owi jakiegos modka czy cos.. bo ktos inny by nieskasowal posta.. po*** nieczai oco chodzi.. niesprawdzi ani nic.. i odrazu kasuje i keyloger w opisie.... tacy ludzie mnie poprosu dobijaja.. dziecko bawi sie w piasku babkami.. dostalo modka czy cos jezcze inengo i odrazu niewie oco chodzi.. random kasowanie.. i psuje ludzom opinie.. pewnie zanim to ludzie przeczytaja to ten po*** genetyczny to skasuje czy cos.. ale tak tez bywa... powinienes stracic tego modka czy czym innym jestes.. bo neinadajesz sie do tej roboty... i kasujac tego posta udowodnisz ze popelniles blad i bedizesz zacieral slady.. a jak dalej niewiezysz.. zaluz konto na tym serwerku i wgraj *.rec.. i sie przeknasz.. pozatym sprawdz sobie ten plik czy jest zainfekowany :/ czyms.. dziecko widzi zipa i odrazu keyloger... keylogera to masz w majtkach chyba.. chociasz watpie ze wogule cos tam masz.... -.- to by bylo na tyle.. i na tyle moich filmikow czy czego kolwiek ja tym forum.. i wogule na stronie.... bye......

K-ostry 17-02-2005 19:14

Moderatorzy dbają o czystość na forum. Chyba po to są?

Ej, to ty chyba z przedszkola wyszedłes?

Magiczny Topor 17-02-2005 19:26

znalazlem hosta zeby dzialal dlugo i niebylo przekroczen limitu.. do reca dopisal reklame... a zipa zostawil w spokoju to dalem zipa.. a on odrazu ze keyloger.. jak by tak mialo byc to wogule by filmikow niebylo bo wkszedzie moze byc.. a nie wie na 100% czy to keyloger czy cos. i kasuje temat i wali ze keyloger odrazu.. walic takich modkow.. jak im sie nudzi to do piaskownicy spowrotem :/

a najbardzije wkuzylo mnie to "Temat skasowany przez $corcerer
Powód: Takie bajeczki to mozesz wlasnym dzieciom opowiadac."
podalem powod dlaczego zip a ten kretyn to pisze :/ no comment dla neigo

Hemp Gru 17-02-2005 19:28

Nie słyszałem żeby lycos miał limit transferu albo blokował ściąganie plików

Wypas 17-02-2005 19:38

mogłeś załozyć drugie konto na lycoscie

Magiczny Topor 17-02-2005 19:40

nagralem filmik o fortecy djinnow zalozylem z 5 kont na lycosie.. i na poczatku dalo sie obieram.. potem bylo zablokowane... i niedalo sie zcicagac

Raimel Reaktywacja 17-02-2005 19:55

Popieram Magiczny Topor

Bambuko 17-02-2005 20:01

A skąd Scor ma wiedzieć, że w tym ******ie nie ma keyloggera? Przecież nie będzie sprawdzał... Może jedynie skasować link, podejrzewając, że to niebezpieczne. A wiedz, że jak ktoś zamieszcza keyloggera to zawsze pisze wymówkę w stylu 'bo rec się nie dało'.

ciemne dropsy 17-02-2005 20:02

Taki ejstes madry tu? Podejdz do niego i powiedz mu to w nos xD spojrz na jego wiek to po 1. Kasuje tematy z ***** bo jest podejrzenie keyloggera i nie sie w co bawic tutaj to po 2. po 3. Powody w kasowanych tematach musialybybyc tak glupie ze nie daloby sie ich wymyslec a po 4. Sam pojdz sie pobawic w piaskownicy :P

edit: a tak btw to o fortecy djinnowe by byl pawdpopodobnie quest spoiling xD

SIQ Reaktywacja 17-02-2005 20:03

....

Moim zdaniem to ten $corcerer czy jak mu tam :P powinien najpierw się upewnić czy w pliku naprawde jest key logger a nie odrazu pisać że ze plik zaimfekowany czy cos w tym stylu

$corcerer najlepiej zatrudnij się w symantecu czy innej firmie zwiazanej z takimi rzeczami (napewno by zrosła sprzedaż produktuw:P)

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

see u in tibia ...

:cup: Lublin Rules :cup:

Bambuko 17-02-2005 20:08

A PO CO MA SPRAWDZAĆ? KIEDY WIDZISZ KOGOŚ POTENCJALNIE NIEBEZPIECZNEGO, TO CHYBA NIE IDZIESZ ZA NIM, ŻEBY TO SPRAWDZIĆ?
Scorcerer, tak jak każdy inny, nie chce keyloggera na swoim komputerze, i nie chce, by ktokolwiek go miał. Gdyby nie usunął tego linka, to zaraz by były posty 'e mam keyloggera te mody nic na tym forum nie robią powinny to skasować zanim ten temat powstał w ogóle'.

Herante 17-02-2005 20:11

Bzdury

jak nie umiesz dawać filmika z rozszerzeniem .rec to nie dawaj ich wcale -.- Sorc ma rację a ja sam na jego miejscu bym usuwał :) (to nie jest podlizywanie sie ... sam nie lubie sorca :P )

Vudi 17-02-2005 20:21

??? -.- ???

Tak moze ktos by przeczytal regulamin forum tibia.pl????? :D:D:D:D moderki sa po to, aby dbac o bezpieczenstwo uzytkownikow, co prawda czasem przesadzaja no ale trzeba im to wybaczyc wkoncu to tez ludzie:P:P <chyba>

Thero 17-02-2005 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
A skąd Scor ma wiedzieć, że w tym ******ie nie ma keyloggera? Przecież nie będzie sprawdzał... Może jedynie skasować link, podejrzewając, że to niebezpieczne. A wiedz, że jak ktoś zamieszcza keyloggera to zawsze pisze wymówkę w stylu 'bo rec się nie dało'.

Głupoty gadasz, o by znaczyło, że jak jest inny forma niż ****** o modek ma kasuje. O Boże, przecież o może być keylogg, w *.rec eż moze być, ko wie?

@Magiczny Topór
Gdybyś y umiał po poslku pisać i nie wyzywać nikogo od razu, popełnił błąd. o powód żeby go od razu wyzywać? A może o był keylogger? Ko wie ;P..

[$cor edit]
Na początku chciałem cię przeprosić Thero za wtarabanienie się w twój post, ale nie chciałem otwierać tematu i nabijać kolejnego posta.

@Magiczny Topor

>>Jakeis dziecko powalone

[ironia]Alez dziekuje bardzo za komplement [/ironia]

Cytuj:

Duzo razy dawalem filmikina lycos czy cos w tym rodzaju i pod wplywem duzej oglondalnosci lycos blokowal czy tam neiwiem co moze limit.. ale neidalo sie zciagac.. zalozylem na nowym serwerku konto www.freeownhost.com 3GB transfer 100BM miejsca.. za free no to luzik. magralem film wzucilem go w postaci *.rec patrze zeby zciagnac otwiera sie w rpzegladarce tak jak dokument tekstowy i dopisane cos (jakas reklama) no to mysle ze jeszcze niebedize dzialac czy cos wiec spakowalem filmik i wgralem ****** i neidopisalo nic... dalem iflmik na forum.
Świetnie. Skoro dałeś filmik w ZIPie, to mogłeś równie dobrze poszukać innego serwera, na którym mógłbyś umieszczać pliki. Jakoś inni nie mają z tym problemu, tylko Ty, jeden, pępek świata, masz mega problem z odpaleniem g00gli i POSZUKANIEM tego co potrzeba. Jakież to proste nieprawdaż? Teaż się dziwię, że poszedłeś na łatwiznę, ale cóż..

>>a to dziecko

Nie znasz mnie - nie wypowiadaj sie o moim wieku.

>>nawet napisalem w poscie why jest zip.

phi. I niby ze mam ci uwiezyc ze mowisz prawde? na jakiej podstawie? aaa, tak, bo TY to mowisz, zapomnialem, ty moja alfo i omego.

>>dziecko z przedzkola neiwyslzo

Kolejne niesłusze pomówienie.

>>neiiwem kto dal demu z***owi jakiegos modka czy cos..

MatKus, po glosowaniu wszystkich innych modow, w konkursie, jak zawsze.

>>bo ktos inny by nieskasowal posta..

Mozliwe, ale trafilo akurat na mnie.

>>po*** nieczai oco chodzi..

Wyjasnie na koncu.

>>pewnie zanim to ludzie przeczytaja to ten po*** genetyczny to skasuje czy cos..

Chcialbys, ale nie zniżę sie do twojego poziomu myslenia.

>>powinienes stracic tego modka czy czym innym jestes..

Napisz petycję, najlepiej do szefa.

>>bo neinadajesz sie do tej roboty...

Dziękuję za tą jakże obiektywną opinię. Pozwolisz że pozostawię ją bez komentarza.

>>i kasujac tego posta udowodnisz ze popelniles blad i bedizesz zacieral slady..

Tutaj, nie wiem czemu, ale przypomnial mi się tekst "A na koniec, drogie dzieci, poczałujcie misia w D**ę".

>>zaluz konto na tym serwerku i wgraj *.rec.. i sie przeknasz..

Nie mam zamiaru nigdzie zakladac konta. Wystarczy mi to co mam, a pewnie znalazlbym cos lepszego niz ten szajs, gdzyby bylo mi NAPRAWDE potrzebne.

>>pozatym sprawdz sobie ten plik czy jest zainfekowany :/ czyms..

phi, zaden antyvir nie daje 100% pewnosci. Pozatym nie mam zamiaru marnowac mojego lacza na takie bzdury.

>>chociasz watpie ze wogule cos tam masz....

Czujesz się lepszy? tak? to tylko pogratulować, bo tym tekstem pokazałeś swój mega-hiper-super wysoki poziom, czyli dno+metr mułu.

Teraz mała puenta.
Nie mam zamiaru niczego sprawdzać. Jeżeli jest to ZIP, to nie mam zamiaru bawić się w niepotrzebne ściąganie pliku, sprawdzenie, a potem, jak napiszę, że jest czyste, to brać na siebie odpowiedzialność za te wszystkie shaczone konta, bo nagle okazało się że coś przeoczyłem, albo jakis frajer podmienił sobie plik. Co to, to nie Panowie. Pliki filmowe mają być w *.rec ponieważ to rozszerzenie póki co gwarantuje czystość i prawdziwość pliku. kapewu? Nie będę dowodził, że nie jestem wielbłądem, że we wszystko można wstrzyknąć jakieś świnstwo. Pliki rec są ogólnie uznanym standardem, póki co nie wymyślono metody wszczepienia w nie keyloga i tak ma zostać.
A jeżeli ktoś najpierw daje archiwum ZIP, a potem sie usprawiedliwia, że nie mógł znaleźć lepszego serwisu, to wygląda to w dwojaki sposób:
  • Coś kręci, przecież wszyscy inni mogą zamieszczać w *.rec, a on nie? keylog/trojan/vir jak nic. Won
  • Nie chce mu się szukać 10min dłużej? Czyli lenistwo? Acha, to leniwym podziękujemy, do widzenia (hasło na dziś: google.pl ).
  • Mówi prawdę (jakieś 0.01% przypadków), co wcale nie oznacza, że nie mógł się kogoś zapytać, żeby mu polecił jakiś porządny serwis (patrz wyżej)
I tak się sfrajerowałeś, tą "blokadę" że tak to nazwę, można obejść w inny sposób. Ale za wysokie progi.....

Dziękuję za uwagę.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15.