![]() |
Drag solo w leather secie :)
Nudziło mi się więc załozyłem bojowy pancerzyk pożyczyłem SC od kolegi i wybrałem się zsolowac draga ;)
http://img.photobucket.com/albums/v6...l/dragsolo.jpg |
aaaa GZ Draga w leather secie
|
jak wklejałem linka to jakiś błąd stronki mi wyskoczył już poprawiłem ;)
|
Lol chyba ci się serio nudziło, aczkolwiek mógłbys coś więcej tych ssów dać
|
kto ci stonecuttera pozyczyl?:P
|
Cytuj:
|
Ej wez juz nie chrzan dobra? kto ci niby dal sc? Filmik bys dal tak to bym uwiezyl... ale to twoje eq jest robione na tronie www.themakereq.com (jakos tak, niepamietam z byt dobrze)... ehhhhh
bylo to wrzucic do faik'ów... wtedy bylo by dobrze... |
Cytuj:
|
uuuuuuuuuuu
czekam na filmik :baby:
|
Jedno powiem jedna wielka sciema :evul: aczkolwiek fotki fajne ;) ale te eq ktos musial ci porzyczyc i bez sciem. B)
|
Ściema?? Dlaczego?? Ja tam mu wierze. Widziałem już wieksze jazdy.
|
Fajny fake....ale to nie ten dział :(
|
Heh ;) Wiem, że się starałeś, ale mimo to..=]
Cechą charakterystyczną Thefakemaker'a było właśnie 83 CAP'a..Wiem, że to może być przypadek, ale jednak - zły dział ^^" |
Cytuj:
Prawie tydzień czasu trwało namawianie koesia do pozyczenia go na 5 minut.Kolega mu za niego w zastaw dał mpa, g legi i sb a jego mmsa widać na obrazku. :) |
Ściema jak się patrzy. Masz takie eq za***iste? Jesteś knightem? To czemu możesz mieć o wiele, wiele więcej many niż hp? Jaka ściema.
|
Btw. Na zdjęciu masz max ~500hp. Czyli na oko 25+lvl.
Cytuj:
|
Cytuj:
na zdjęciu mam chyba 27 albo 28 level teraz mam 45 bo miałem ferie i troche expa się na pohu nabiło :) mam też solwoanie gsa i dla(sorcem) ale już bez SC :( moze kiedyś będę miał swojego :) |
Czemu mu nie wierzycie?
Ja Znam Dużo Osub Kture Mają SC a Nie Maja 100lvl ,A w dodatku on pozyczyl co tu takiego dziwnego !? |
bez filmu nie uwieze ;
pozdr |
lolek??
Na Fake'i jest osobny dzial kotku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |