![]() |
ADV NA 80 LVL+DL SOLO+ nOOb DEAD
nie wiem dlaczego usuneli mojego threada ale tak to juz bywa z ludzmi zazdroszczom ze mam 80 lvl!
a wiec daje jeszcze raz linka dla tych wsyzstkich ktorzy nie zdazyli sciognoc! http://upl.silentwhisper.net/uplfold...solo-80lvl***** NOWY HOST W .REC: www.mojhoster.republika.pl/dl_solo+80lvl.rec prosze o wasze komentarze jeszcze raz ! |
lololo
KEYYLOG PODEJZANE!!!!!!
|
Cytuj:
Zbyt duze ryzyko ze jest keyloger. Ps.Masz racje modki ci zazdroszcza i dlatego usuwaja twoje tematy.:) j/k Edit: Shinjix podal ci linka... |
ok zmienie format spoksik(tu nie ma zadnego keyloggera) tylko pwoiedz gdzie moge hsotnoc w .rec??
|
Cytuj:
|
[quote=Demonic]nie wiem dlaczego usuneli mojego threada ale tak to juz bywa z ludzmi zazdroszczom ze mam 80 lvl!
a wiec daje jeszcze raz linka dla tych wsyzstkich ktorzy nie zdazyli sciognoc! http://upl.silentwhisper.net/uplfold...solo-80lvl***** prosze o wasze komentarze jeszcze raz ![/QUOT KEYLOGGER!!!!!!Jak Poprawisz na *rec. To Wiara Sciongnie a Nie *rar. NIE ŚCIĄGAĆ !!!!!!!!!x(x(x( ____________________________________ :mag:Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
NIE BÓJTA SIĘ, NIE GRAM W TIBIĘ I WŁAŚNIE TO ŚCIAGAM! Potem zedytuje czy keylogg czy co ;P..
EDIT: Zamknąć te głupie mordy, w środku jest plik *.rec, i po co tyle krzyku?! |
Cytuj:
ok zaraz beddziecie miec .rec |
On napisał "pozdro dla tibia.pl". Ciekawe co myśli o "nas" teraz skoro podejrzewacie każdego kto da *.rec..
@Topic Ładny filmik, gz awansu, ale skille mógłbyś podkręcić ;P.. |
Cytuj:
@Demonic: Sorry za moje bezpodstawne watliwosci. |
PHP Kod:
Lubie Cie:P sprawdzaj sprawdzaj,lecz sadze ze to KeyLogg :o :baby: :baby: |
[quote=Bartazz]
Cytuj:
boshe jak sie to schostowac na tym lycosie dajcie cos latwiejszego albo ktos hostnij to !!! |
Cytuj:
lol wy jestescie keyloggery ZARAZ BEDZIE CIE MIEC WASZ .REC |
[quote=Demonic]
Cytuj:
|
Dajcie Mi Stronke Na Ktorej Latwo Sie Hostuje I W .rec!!!!! X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dzieciaku powinni cie zbanowac za to ze mnie obrazasz1 no i co moze nie umiem hostnoc tego na lycosie ale sie staram! btw. w tibi jestes ciotom i na rl tez komputerowcu! :baby: |
Cytuj:
|
juz jest ok .rec
|
Oryginalnie napisane przez Demonice
noobie idz do domu malolacie nie chce mi sie z toba gadac czy nie widzisz ze inni pisza ze to dobre fajfo jedna jak jest ***** to keylogger wiesz wogole co to jest?? moze mama ci pwoie jak jej minetke trzasniesz!.. A CO NA TO POWIESZ POWINNI CIE ZBANOWAC ZANTO DZIECIAKU ZE MNIE OBRAZASZ HAHAHA TY LALUSIU :ban: :ban: :ban: ___________________________ :mag: Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:18. |