Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Miłe rozmówki Polaków (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26572)

Ziomisław 18-02-2005 11:56

Miłe rozmówki Polaków

Wczoraj przeszedłem sobie na main i zaczynam gadac z polakami, niestety jeden polak nie jest zbyt miły a co gorsza ma kumpli, ale nie przejmuje sie zbytnio traktuje tibie jak zabawe i oto zamieszczam dwa ss z maszej rozmowy na deafult oraz msg.http://img.photobucket.com/albums/v604/pupa/UO0003.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v604/pupa/UO0002.jpg
Naprawde czasami wstyd mi ze mieszkam w takim kraju gdzie są tacy ludzie ;(
Tak apropo ja to jestem Lord Elitek The Sword Master a on to Soectrum Warrior.
Aha i tak wogole to zaczelo sie od tego ze podszedl do mnie jeden jego kolega i napisal ,,dont blok depo or die"
Przesunalem sie z dp a on zawolal kumpli i taka oto piekna rozmowa.

-Res- 18-02-2005 11:58

ech :( noobish nationality ;/

MANHIR 18-02-2005 12:13

A czego sie spodziewacie po czlowieku z niziny spolecznej? Oo Olej takich typkow, bo to tylko psuje gre...

Ziomisław 18-02-2005 12:18

Nom racja, ale wiecie troche sie smutno robi jak waszych rodziców sie wyzywa ;/

-Res- 18-02-2005 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomisław
Nom racja, ale wiecie troche sie smutno robi jak waszych rodziców sie wyzywa ;/

dokladnie-jak sie kloci to niech nie miesza w to rodzicow -.-

dobry barbarzyńca 18-02-2005 14:22

nic tylko dać mu po ryju.... :wiking: <oczywiście w normalnym świecie :p , ale w grze też można ;) , szkoda że ma troche wyższy levelek od Ciebie (co zresztą skrupulatnie wykożystuje), założe się że tacy ludzie onanizują się przed kompem po każdym fragu...>

Ziomisław 18-02-2005 14:54

Jak ktoś gra na antice i ma niezły lvl to niech mnie pomści :P

Adaras 18-02-2005 15:55

IQ = -0,896

<Error 306> Warning!

Ziomisław 18-02-2005 16:30

@up
Dobre :D

Druidek of secura 18-02-2005 17:12

Jaki lvl masz!? Bo może jestem w stanie coś poraidzć, i jescze jaki ten koles ma 8o :evul:

Pan Własnego Losu 18-02-2005 19:36

bosze ten koleś ma niewiecej niż 0,0000000000000001 poziomu intelektu :] żeby za takie ćoś odrazu...........

a później mówia że polacy to nooby:/

Lamus 18-02-2005 19:40

Wiesz co ci powiem jestes nOOB X( i tyle po co takie nam zdjęcia na Forum
Daj cos lepszego jak masz :p

Ziomisław 18-02-2005 19:41

Jak tam ktos sie pytal to mam 8 lvl ale juz nie gram na anticy bo jak widze ze takie n00by tam są to mi sie grac odechciewa ;/

Cyr Szeryf 18-02-2005 19:57

tez nie rozumie takich ludzi co jeszcze rodakowi tak gadają :(

btw@ fajna rozdzielczosc :cup:

Adaras 18-02-2005 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lamus
Wiesz co ci powiem jestes nOOB X( i tyle po co takie nam zdjęcia na Forum
Daj cos lepszego jak masz :p

Najpierw spójrz na siebie. I naucz się definicji "nooba". Po co nam takie posty na forum, huh.

Rynek 19-02-2005 06:27

Ziomisław dam ci rade olej kolesia miej go w D**** nie bierz sobie tego co on gada do serca ja tez non topa sie ujadam z jedym kolesiem z harmonia Poohatek of Bhaal koles jest ostro stukniety nie dost ze kradnie (na koncie ma juz: mpa,g-armora,blue robe.itp.itd ukradzione) to jeszcze cie jedzie pierw ciebie puzniej jedzie twoich rodzicow na koncu ci daje ignora a wiesz dlaczego? bo w gebie jest kazdy mocny wogole przez neta ale jak bys z nim stanol twarza w twarz to by slowa nie powiedzial wez go olej nie znizaj sie do jego poziomu intelektualnego ktorego on nie ma od tego trzeba zaczac :) a co do lamusa wez sie chlopie 10 razy zastanow zanim cos napiszesz

roland 19-02-2005 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rynek
Ziomisław dam ci rade olej kolesia miej go w D**** nie bierz sobie tego co on gada do serca ja tez non topa sie ujadam z jedym kolesiem z harmonia Poohatek of Bhaal koles jest ostro stukniety nie dost ze kradnie (na koncie ma juz: mpa,g-armora,blue robe.itp.itd ukradzione) to jeszcze cie jedzie pierw ciebie puzniej jedzie twoich rodzicow na koncu ci daje ignora a wiesz dlaczego? bo w gebie jest kazdy mocny wogole przez neta ale jak bys z nim stanol twarza w twarz to by slowa nie powiedzial wez go olej nie znizaj sie do jego poziomu intelektualnego ktorego on nie ma od tego trzeba zaczac :) a co do lamusa wez sie chlopie 10 razy zastanow zanim cos napiszesz

Nosfe, ma, g-arma ukradł Mefciowi :) A co do topiku, to graj dalej, gościu miał red sqla, na takim świecie ci nic nie zrobi.

Sie mapes 19-02-2005 11:48

glaby

Dresiarz z niego i tyle, takiego gadania to tlyko sie smiac, bo jakby na rl sie do neigo podeszlo to by skamlal

no coz polak polakowi wilkiem :(

Yukoro 19-02-2005 11:56

Czasami kultura Polaków jest na zastraszajaco niskim poziomie ale zalezy czym cie tak zdenerwowal??

Lavelas 19-02-2005 12:01

troche hamsko jak na rodzicow ci bluzgaja tez tego nie lubie ale wyzutki tez graja w tibie i trzeba sie przyzwyczaic :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52.