![]() |
Super ss
Bardzo fajne sski :D. Mam nadzieje ze wstawisz tutaj wiecej ssów (np: hunty,questy:]) bo te ss naprawde mi sie podobaja. Mysle ze to bedzie ciekawy temat :).
|
:d
wiesz niechce byc noooobek ale jak masz jakies niepotrzebne itemki na isarce to moze sz wyslac na adres
Daet Thor Thais |
fajne SS'y widziałem kilQ Knightów z jadących w Club Fighting ale ty doszłeś najdalej z nich wszystkich GratZ
|
No niezle niezle exori masz ;] gz lvl'u ;]
|
exori
No exori jest jeszcze z 53lvlu gdzieś tera na 57lvl mógłbym okólo 215-220 nawet wycisnąć z exori xD
|
xD
To robimy testa ????? xD a tak wogule to watpie zeby pymyn komus dal jakies itemy xD <pymyn kumpel z rl
|
Ladne sski, dawaj wiecej :).
|
:)
super ss-y
najbardziej mi sie podoba exori na slimach :D Dawaj wiecej ^^ |
ssy
No screenów narazie chyba more niebędzie musze potrenić xD. na 38lvlu miałem skile 80/80 a już 57lvl musze se skile jakieś przyzwoite walnąć. Wierzcie lub nie ale ja chcem 90/90 zrobić lol? ;p ja już skilomaniak jestem lubie trenić.
|
niezłe gratz lvl;p i dawaj wiencej
|
niezle screenki...hitki tesz ladne ;) ale mam jedno pytanie..gdzie jest to miejsce z tymi slimami!!??
|
.....
fajne ssy... najbardziej mi się podobał z exori ... :D
a to z innej beczki: z kąd wy tyle kasy bieżecie na takie itemki... ?? |
Slimki
Te slimy to są pod guardami. Jak masz te 2 kopalnie obok kazz to wchodzisz do tej która jest bardziej oddalona na południowy-zachód czyli ta w lewym dolnym rogu najbliżej mostku. schodzisz na 1 poziomei same dwarfy na 2 roty i dwarfy na 3 soldiery na 4 soldy i pojedyncze respy guardów na 5 już same guardy i schodzisz niżej tam same slimy ( 6 poziom i 7 też). Za jednym przejściem masz około 2,5k expa z slimów.
|
xD
Najprostszy sposob zarabiana kasy i zdobywania itemow to robienie uhow (potrzebny uhmaker) mozna tez wytachac loota
|
Duze GRATZ awansow i eq ale mam pytanko dlaczego po dodaniu boh do twojego staffa zniknol aol dead byl??
|
gz screenuw tylko czemu do mnie nie odpisujesz???
|
dead
Nom był dead: 06.02.2005 21:28:14 CET Killed at Level 48 by a dwarf guard
miałem kicka na guardach no i zaliczyłem deda niechciało mi sie już znowu wydawać 50k na aola wolałem bohy kupić. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |