![]() |
Ubiór "Pacc'a" bez Pacc'a...
Ostatnio widziałem kolesia na 16 lvlu, palladyn, który posiadał taki oto strój: http://156.17.100.90/~krzys/antek/a.gif , tylko że o innych kolorach. Po wejściu na www.tibia.com okazało się, że ten koleś nie ma pacc'a! Jak można zdobyć taki strój bez pacc'a?
|
Facet miał pacc , lecz mu się skończył
Gdy ma outfit pacca ( juz skonczony) ale go nie zmienia , moze zachowac swój outfit ! |
Kupił wcześniej pacca, a potem mu się skończył. W czasie trwania pacca miał na sobie paccowy outfit i dopuki go nie zmieni będzie wyglądał jak pacc.
|
nie wydaje mi się by cos takiego było możliwe sry że podaje kontrargument bo też bym chciał takiego out'a dla niedocenianych i dyskryminowanych FACC'ów ale raczej jeszcze nie dzisiaj :p
|
Normalny strój!!
Normalny strój dla pacców!!Wielu takich widze na moim serwie!! :)
Pewnie kończy mu sie pacc ale został mu jeszcze strój! Imie xxxx Serwer Lucera Level 15 Magic Level 20 Skille 16/18 Profesja Sorcerer >>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<< :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: Ach nareszczie sobie dodałem Avatara! :) :) |
A czy można jakoś na stronie tibia.com sprawdzić czy koleś miał kiedyś pacc'a ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Eheh
Mój kumpel też miał pacca, skończył mu się i do dziś nie zmienił stroju :D
A ja też słyszałem ze jakiś kolo w ostatnie 3 dni paca dostał bana na 7 dni (on miał royal palladyn) i jak włączył postać po banie to nadal miał miano royala |
a jesli ty tez chcesz miec outfit PACC to zapraszam do poradniki => Pimp my Tibia! by Dobo
|
Ale zamiast powiedzieć jak to zrobić bez kupna PACC'a to wy sie bawicie w detektywów !!!
|
Cytuj:
tam szukamy posta Bisktopa reaktywacja (czy jakoś tak) i klikamy zapisz element docelowy jako, potem zamieniamy ściągnięty plik Tibia.spr (bisktopy) i zamieniamy go na nasz Tibia.spr. Widzieć strój PACCa będziesz widzieć tylko na swoim monitorze. Aha i niektóre potwory też zmienią wygląd ;) . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39. |