![]() |
Setzer Gambler
|
Filmik spoko tylko szkoda ze loot z***any
|
Sciagam, jak zobaczylem temat, pomyslalem ze pewnie w ***:P No ale jak w rec... zaraz oblookam :)
|
Cytuj:
Czy was tak bardzo podnieca to ze jako pierwsi wypowiedzieliście się w temacie? O ile pamietam to ostatni przejaw czegoś takiego widziałem jakiś rok temu na tym forum. Myślałem ze coś sie tutaj zmieniło ale tu przybywa idiotów. PS. JESTEM TRZECI!!! |
Cytuj:
Cytuj:
|
a co mam pisac moze mnie jara ze jestem 1 ?
|
@Up
A nie jarasz się? :D @Topic Kiepski loot ;//.. |
Dobry film, ładny ma mlvl :o
|
"Error!
Couldn`t open file!" halp mi, plxxxx!! ;( :( chcę oglądnąć ten filmik, Setzer Gambler to mój "ulubieniec" :) i po prostu... plx halp mi :( co z tym zrobić, żeby działało?? :( plx, halp... |
Cytuj:
hehe to najleprzy mag na Julerze i ma najwiękrzy lvl wśród sorków w tibi(nie jestem pewien czy to aktualne ) |
tak to aktualne ;]
|
No to was zmartwie - Cachero 196 master na Calmerze
|
pewnie miałby większy ale 3 dni temu Demon go zabił :(
|
EEE tam mi loot się podobał ;) STeel boots i 2Gsy na drzewie nie rosną ;) przynajmniej za runki mu sie wruciło i to w jakim stopniu ;)
|
Cytuj:
|
setzer gambler to moj idol za streeckiem:P bo ze streecka mozna sie posmiac a z setzera to nie za bardzo bo odrazu odpisuje "hunted"... (2x tak zrobilem do setzera i mi tak napisal, a do streecka to go ****olem z sd to mi oddal kase za sd:P)
|
Cytuj:
|
xD
Filmik Wpozo Setzer Ładne Hity Walil Z Sd No Na Loota Tez Nie Mozna Nazekac :P
|
czy ktoś do cholery mi pomoże??!! zdycham z ciekawości, jak to ma Setzer Gambler,mój "ulubieniec" (lol, taki lvl na magu to jest coś!),ludzie wychwalają filmik,a mi wyskakuje TO:
"Error! Couldn`t open file!" komunikat pokazuje się natychmiast po wybraniu filmiku z listy filmów, w oknei Tibii X( X( X( X( X( co to ma być ??!!!czy ktoś do kurzej nędzy mi pomoże??!! |
Setzer to pan nie ma co. ;) Nie chce sie mu otwierac trupow. :D
Zauwarzylem ze juz go nie ma w justice league of julera wie ktos dlaczego? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |