![]() |
Ludzie! Wasz avatar to jestescie wyi ma cos mowic o was. Wy*******cie z forum te avatary z komixow LOSUX'a! Blagam. Doktorze Wielbladzie zrob cos!!
www.losux.prv.pl - dla niewtajemniczonych |
Cytuj:
@Night~ Bylem pierwszy :) |
Cytuj:
Kod:
Tłumacze na polski: |
niektore osoby maja do czegos prawa autorskie.... te komixy akurat moim zdaniem sa za***iste...
|
Cytuj:
|
Mało orginalne i dobijające jest po raz 10 dziennie zobaczyć ten sam avatar(z tą samą postacią) z LOSUX'a..... Ale nic z tym sie nie da zrobić....
|
Hm..Osobiście tak czy owak wkrótce zmienię avatar, to nieuniknione. Jednak co do osób posiadających takie jak ja nie mam zastrzeżeń (ogółem LoSUX).
Mój avatar tak dokładnie pokazuje mojego katechetę, że nie mogę się z nim na razie rozstać...;) |
Avatatry z LOSUX'a (wg mnie) to podziw dla twórcy i prawa autroskie nie mają z tym nic wspólnego (czemu inni mogą mieć z jakiejś gry.... prawa autorskie)... ja akurat jestem bardzo podobny do Jednookiego Bałwana zkosmosu i dlatego wziąłem go na avatar
|
Tak, czy którys, z tych, którzy używają avatara losuxa, pytał się autora o zgodę? Ciekawe...
|
Cytuj:
|
Mam avatar z losuxa, ale go zmieniam, bo mi też się nudzą. Ludzie maja takie avatary, jakie IM SIĘ PODOBAJĄ!!
Nie mam więcej do powiedzenia. <EDIT> Już nie mam z losuxa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |