![]() |
tibia.de Antica Old Pk
Więc umieszczam filmy warte obejrzenia pochodzące z tibia.de, ponieważ wiem iż nie wszyscy tam zaglądają, były niemałe problem ze ściągnięciem ich i starej wersji tibii.
Antica Sorc (moim zdaniem najlepszy): www.members.lycos.co.uk/midarth/AnticaSorc.rec 64Master (Ma licencję na pekowanie) www.members.lycos.co.uk/midarth/64master.rec Smoked's Pk (najlepszy skill sword na serwie i jazda) www.members.lycos.co.uk/midarth/Smoked.rec Potrzebna wersja tibii to 7.21 (Nie trzeba ściągać starej tibicam, odtwarza się na nowej) Tibia 7.21 z Downloadu tibia.pl: http://landhell.fpp.pl/tibia/index.p...e&DIR=Instalki lub z Tibia.de http://tibia.gamigo.de/files/tibia721***** Thx Thero Jeżeli jakiś Modek będzie łaskaw proponuję przykleić ten temat jako tibia.de stuff ;] Enjoy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
OMG !! Masz więcej tego ? :D
|
OMG... dawno nie widzialem rownie za***istych filmow... omg :D sa super... nie wiem co powiedziec, imo najlepszy temat teraz na t.pl :] thx za filmy.
@Mental TY DEBILU ;] |
OMG ALE FILMIKI !! :D
AnticaSorc - GOsc totalnie wymiotl !! :P wszystkich po kolei wycinal :D |
LMAO! Super filmiki ;>
|
LOL! Wymiękam! Antica Sorc is the best! 8o jaki loot 8o o w morde ! Jestem w szoku 8o
|
Error
Ja sciagolem ale kiedy chce uruchomic filmik wyskakuje mi informacja o errorze ze jakis blad z plikiem textowym czy cos.Kto mi powie o co chodzi i jak moge obejrzec ten film???
|
Juz wiem
Aha pewnie chodzi o starsza wersje tibii(bo wczesniej nie przeczytalem dokladnie co jest potrzebne :P)
|
Klasyka... Proponuje przykleic ten temat...jest poprost świetny!!
|
Cytuj:
1. Jestem 3 lata młodszy i nie popełniam tak wielu błędów ort., styl., inter.. 2. Nie wiesz co to klasyka. 3. Widać, że grasz w tibie o najwyżej paru miechów i dla Ciebie stara Tibia to **-owno i shit. Pozdrawiam wszystkich, którym filmiki się podobają ;] Ehh Antica Sorc rulez |
A ja nie moge sciagnac Tibia 7.21 ...
|
Ale zaj****te filmy jak masz cos jeszcze to daj na pl chętnie obejrze 8o
|
Wyfazowane Filmiki !!!!!!!!!!!!!! 8o a jaki loot :evul: wielkie GRATZ
|
Filmik anticasorc oglądałem już z 2 lata temu i powiem że to chyba najlepszy filmik pk w dziejach tibii ,a co do smoked'a to on pikował jakieś 15 lvl ,(pikował haker) ale mógł się bardziej wycilić....aha dzięki założycielowi tematu bo z tibia.de jakoś nie mogłem ściągnąć nie wiem czemu :)
|
woooooooooow świetne filmiki !!!!!!!!
więcej takich filmiqw niewiem jak u was ale filmik ze smoked sie posuł jak ganiali go w ab - ehh szkoda oddajcie głos na ten topic :) |
hehehe
Z...... filmik fajny loot ;] Wilkie Gz dla tego pana :p
|
Cytuj:
|
ojej...tak sie nakrecilem na te filmiki...nie macie pojecia jakbym chcial je obejrzec...ale no wlasnie zawsze jest u mnie jakies ale:/.
mam tibie 7.1 na ktorej gram na OT wlaczam ja potem tibicam(nowa) chce odpalic film i pisze mize sie z serverem nie umie polaczyc... noto dobra...daje network zmieniam na load default server.tibia.com wylaczam wszyzstko wlaczam na nowo i jak chce odpalic film to mi probuje tylko jakiegos patcha sciagnac... ale pochwili wyskakuje pisemko z unknow tibia version ;(..nie mam juz pomyslow, co mam zorbic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |