Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   PW ...najwyzej dostane BANA :P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26657)

Unleashed 18-02-2005 22:25

PW ...najwyzej dostane BANA :P

Tak się bawi polskie podziemie :evul:
http://img.photobucket.com/albums/v664/Tibiaskull/2.jpg

-=HuRu=- 18-02-2005 22:26

już to gdzieś widziałem nie wiem czy słyszałeś o czymś takim jak prawa autorskie ale fajnie :]

Unleashed 18-02-2005 22:30

...Zgadza sie ... bo to moje tyle ze nie bylem pewny czy to w końcu wrzucilem czy tez nie :p

-=HuRu=- 18-02-2005 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Unleashed
...Zgadza sie ... bo to moje tyle ze nie bylem pewny czy to w końcu wrzucilem czy tez nie :p

więc ja ci mówie że wrzuciłeś ;) i to nie raz ale 2 razy tylko0o że nie w tym temacie

Cookievann 18-02-2005 22:52

hmmmmmmm lekka kiła. do bani plansza z samymi trupami. lepszy by były ss'y z banana quest niz to X( X( X( X( X( X( X(

-=HuRu=- 18-02-2005 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cookievann
hmmmmmmm lekka kiła. do bani plansza z samymi trupami. lepszy by były ss'y z banana quest niz to X( X( X( X( X( X( X(

I tu popieram a pozatym czy autor tego tematu wie co to za znak na SS'sie ?
Chyba nie powinno się rzeczy tego typu używać w byle czym by przynajmiej uszanować pamięć i tród poległych co nie ?? X(

SIQ Reaktywacja 18-02-2005 23:00

Edit!

Ale czemu to ma służyć???

Jeżeli to miało być śmieszne to ci niewyszło :P

-żartowałem- ubaw po pachy :baby:

[EDIT1] Tym co napisałem drwie sobie z niego a nie się bawie z jego pier***onego fake'a!

Niezrozumiałeś mnie :P

-=HuRu=- 18-02-2005 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SIQ Reaktywacja
Ale czemu to ma służyć???

Jeżeli to miało być śmieszne to ci niewyszło :P

-żartowałem- ubaw po pachy :baby:

Błagam ludzie przestańcie co wy mi robicie z mózgiem wypowiedziami tego typu! co w tym było takiego zabawnego lol zastanawiam się jaki będzie następny SS walnij sobie coś z Hitlerem bedzie jeszcze zabawniej BiG LoL !

Burek 19-02-2005 01:47

Witam.

@wszyscy
Dziecinada....

pozdro

Jowisz 19-02-2005 08:41

Ale Dziecko

Ale z ciebie życiowy noob pewnie nawet nie wiesz kiedy tego symbolu używano. X(

Delmicjusz :P 19-02-2005 20:54

...

Ehh... widać że dzieci nie przekraczające 12 roku życia...

Ban dla tego pana plxi0r...

@Dr.Unknown
Niby w jaki sposób pokazałem swoją "niedojrzałość" !? Ja bym dał mu bana za bezsensowny temat i uzywanie w taki sposób symbolu ludzi walczących o to że byś mógł żyć w wolnym kraju...

Wiesz nie wiem kto tu jest niedojrzały bo Ty masz 15 a ja 19 lat...

Mimo All Pzdr

-=HuRu=- 19-02-2005 21:20

"Ban dla tego pana plxi0r..." Wądpie by za takie przewinienie dawano bany ale popieram cię dziecko0o zakładające ten temat pewnie nawet nie wiedziało co to za znak i co on symbolizował/symbolizuje :confused: MOdki powinni zrobic wyjątek dla tego pana zakładającego ten temat ale to jest oczywiście tylko0o moje zdanie :p

Orithil 19-02-2005 23:15

?

i co ma kotwica do martwych minotaurów? aaaa, to miał byc żart?

MUAHAHAHAHAHHAHA
faktycznie, ubaw po pachy :[

Old Nevik 20-02-2005 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jowisz
Ale z ciebie życiowy noob pewnie nawet nie wiesz kiedy tego symbolu używano. X(

DObra wiesz conikogo to nie obchodzi ze znasz sie na znakach ja tez nie wiem kiedy tego uzywano

Aco do teog zioma co wstawilte screeny chlopak prubowal zartowac ale cos mu nie wyszlo trzeba to zaakceptowac ze Downy sa w srod nas

-=HuRu=- 20-02-2005 00:59

lol wiesz ten znak to nie jest jakiś tam sobie znak to jest mega znak a mianowicie symbol powstania troszke histori trzeba znać no nie ?

Jowisz 20-02-2005 09:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Old Nevik
DObra wiesz conikogo to nie obchodzi ze znasz sie na znakach ja tez nie wiem kiedy tego uzywano

Aco do teog zioma co wstawilte screeny chlopak prubowal zartowac ale cos mu nie wyszlo trzeba to zaakceptowac ze Downy sa w srod nas

Lol ze ty nie wiesz co to za znak (symbol) i kiedy go urzywano to świadczy tylko o tobie !!

Warloczek 20-02-2005 11:49

Ludzie, jak tak można?
Skasować temat prosze.
Autor tego tematu jak sam napisał w tytule pwoinien dostać bana, cóż za zniewaga ;( czemu polacy są tacy? ;(

Kacziv 20-02-2005 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=HuRu=-
Błagam ludzie przestańcie co wy mi robicie z mózgiem wypowiedziami tego typu! co w tym było takiego zabawnego lol zastanawiam się jaki będzie następny SS walnij sobie coś z Hitlerem bedzie jeszcze zabawniej BiG LoL !

http://www.tasicz.dolsat.pl/hitler.jpg

Michael Danny Liberty 20-02-2005 12:42

według mnie autor tego czegoś popisał się nie tylko brakiem szacynku ale i brakiem kompetencji i histori:
ten symbol przedstawia powstanie warszawskie pod koniec II wojny swiatowej
ięc niedość że obrażasz pamieć poległych to jeszcze... zrobiłeś z tego znaku karykaturę to świadczy że taki z ciebie polak jak z japonczyka francuz...chańba!!! X(

p.s Pw to jest "Powstanie Warszawskie" a nie polska walcząca....

Dr.Unknown 20-02-2005 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delmicjusz :P
Ehh... widać że dzieci nie przekraczające 12 roku życia...

Ban dla tego pana plxi0r...

Zamknij się chłopcze, bo jak narazie to ty nie wykazujesz się dojżałością, znam dużo 12 latków i 11 latek (:P) dojżalszych od ciebie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47.