![]() |
PW ...najwyzej dostane BANA :P
Tak się bawi polskie podziemie :evul:
http://img.photobucket.com/albums/v664/Tibiaskull/2.jpg |
już to gdzieś widziałem nie wiem czy słyszałeś o czymś takim jak prawa autorskie ale fajnie :]
|
...Zgadza sie ... bo to moje tyle ze nie bylem pewny czy to w końcu wrzucilem czy tez nie :p
|
Cytuj:
|
hmmmmmmm lekka kiła. do bani plansza z samymi trupami. lepszy by były ss'y z banana quest niz to X( X( X( X( X( X( X(
|
Cytuj:
Chyba nie powinno się rzeczy tego typu używać w byle czym by przynajmiej uszanować pamięć i tród poległych co nie ?? X( |
Edit!
Ale czemu to ma służyć???
Jeżeli to miało być śmieszne to ci niewyszło :P -żartowałem- ubaw po pachy :baby: [EDIT1] Tym co napisałem drwie sobie z niego a nie się bawie z jego pier***onego fake'a! Niezrozumiałeś mnie :P |
Cytuj:
|
Witam.
@wszyscy Dziecinada.... pozdro |
Ale Dziecko
Ale z ciebie życiowy noob pewnie nawet nie wiesz kiedy tego symbolu używano. X(
|
...
Ehh... widać że dzieci nie przekraczające 12 roku życia...
Ban dla tego pana plxi0r... @Dr.Unknown Niby w jaki sposób pokazałem swoją "niedojrzałość" !? Ja bym dał mu bana za bezsensowny temat i uzywanie w taki sposób symbolu ludzi walczących o to że byś mógł żyć w wolnym kraju... Wiesz nie wiem kto tu jest niedojrzały bo Ty masz 15 a ja 19 lat... Mimo All Pzdr |
"Ban dla tego pana plxi0r..." Wądpie by za takie przewinienie dawano bany ale popieram cię dziecko0o zakładające ten temat pewnie nawet nie wiedziało co to za znak i co on symbolizował/symbolizuje :confused: MOdki powinni zrobic wyjątek dla tego pana zakładającego ten temat ale to jest oczywiście tylko0o moje zdanie :p
|
?
i co ma kotwica do martwych minotaurów? aaaa, to miał byc żart?
MUAHAHAHAHAHHAHA faktycznie, ubaw po pachy :[ |
Cytuj:
Aco do teog zioma co wstawilte screeny chlopak prubowal zartowac ale cos mu nie wyszlo trzeba to zaakceptowac ze Downy sa w srod nas |
lol wiesz ten znak to nie jest jakiś tam sobie znak to jest mega znak a mianowicie symbol powstania troszke histori trzeba znać no nie ?
|
Cytuj:
|
Ludzie, jak tak można?
Skasować temat prosze. Autor tego tematu jak sam napisał w tytule pwoinien dostać bana, cóż za zniewaga ;( czemu polacy są tacy? ;( |
Cytuj:
|
według mnie autor tego czegoś popisał się nie tylko brakiem szacynku ale i brakiem kompetencji i histori:
ten symbol przedstawia powstanie warszawskie pod koniec II wojny swiatowej ięc niedość że obrażasz pamieć poległych to jeszcze... zrobiłeś z tego znaku karykaturę to świadczy że taki z ciebie polak jak z japonczyka francuz...chańba!!! X( p.s Pw to jest "Powstanie Warszawskie" a nie polska walcząca.... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |