![]() |
Mam pytanko
Z kąd wziąść buty chodzenia po wodzie. Widuje je na zdjęciach ale nie wim skąd one sie biorą. Wiem że są one na vedze w domku ale jak otworzyć drzwi. Pewnie to jakiś quest wiem że na tym forum nie można o tych sprawach pisać więc prosiłbym o kontakt na GG: 7603757
|
ze co? buty do chodzenia po wodzie?.. moze widziales BoHy ;pp
|
Buty do chodzenia po wodzie ? .. Może chodzi ci o kajaki ?
|
Te buty naprawde istnieją
Te buty noszą nazwe Soft Boots. Są one na tibia pl w dziale buty. Nie gadajcie że onich nie słyszeliście 8o
|
Słyszałem o nich.
O tych butach słyszałem ale nei mam pojęcia z kond sie biororą X(
|
Te buty nie sluza do chodzenia po wodzie i ty na pewno ich nie dostaniesz.
|
Są dwie możliwości:
1) Soft boots - Prawdopodobnie działają jak life ring/ring of healing,tylko przez cały czas 2) Boots of watherwalking - Umożliwiają chodzenie po wodzie, znajdują się w domq św. Mikołaja na Vedze Te buty wyglądają tak samo Nikt nie ma ani jednych, anie drugich (chya), ja sam nie wiem jakje dstać, więc cie nie pomoge |
Domek na Vedze ,to chatka Świętego Mikołaja ...
Chcesz mu zabrać buty ... ??? To jak będzie potem prezenty po Tibii roznosił ? Na bosaka po śniegu będzie zasuwał ? ... :) Buty , które widziałeś są wyjątkowo rzadkim przedmiotem. Możliwe , że służą jedynie do podziwiania ich wyglądu, albo są nagrodą za tak tajemniczy i trudny do wykonania quest , że zna go jedynie garstka wybrańców. Nabij 100 level , wtedy twoje szanse na posiadanie tych bucików znacznie się zwiększą . |
W jakiejś piramidze na ankrahmun <czy jak to siem tam pisze ...> za kratami są Boots of Waterwalking wyglądają tak samo jak Soft Bootsy <te w domku mikołaja> ale NAPEWNO nie służą do chodzenia po wodzie <pewnie też nie da sie ich zdobyć> . To zapewne taki żart ze strony Cip Softu :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Słyszałem już kilka legend o Boots of Waterwalking. Jak dla mnie to jest to zwykła ozdoba. Cipsoft sobie jaja robi i tyle bo takie buciki pozwoliłyby na przykład odwiedzenie Rooka, no i poza tym przewoźnicy między wyspami by zbankrutowali jakby się tego więcej pojawiło :p
|
Soft Boots :)
O ile mi wiadomo jest osoba mająca Softy :) Na Antice player o nicku Wurzel ;]
|
a to coś nowego zanm wurzela i jakoś nie ślyszałem żeby miał te buty ale wsumie od kąd opuściłem Satori mianeło 3 misiące
|
Jeśli ktoś by miał takie buty to na pewno by z nich korzystał. A czy ktoś widział w Tibii kogoś chodzacego po wodzie?
|
Cytuj:
Opuściłeś Satori?! Jesteś z Bełchatowa?! ROTFL Chciałbym wiedzieć jak sie nazywasz, bo widze, że ładne bajki tu rozpowiadasz... W Satori jest 2 gości z Bełchatowa (ja i Bone Shade),a trzeci - Nesawexo, odszedł jakiś czas temu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |