![]() |
Wolf Staff czas na Huru'sa ^^
MOże nie jest to piekne, może nie jest to wogóle ładne ale to moje :D
Narazie tylko0o jeden item jak będą pozytywne komentarze to się pomyśli nad zrobieniem czegoś więcej . . :p na koniec dodam jeszcze HAIL PAIN ! ;) http://img.photobucket.com/albums/v6.../WolfStaff.jpg Odrazu mówie nie wygląda to jak Staff bardziej jak Spear ale ładniej brzmi jak się wymawia Staff |
B ładne ale troszke trzeba będzie popracować ;)
moja ocena 4/6 |
Ładne ale powiększ swója gamę kolorów... 7/10
|
Ładne. ( 4+/6 ) Zrób więcej prac to bedziemy mogli ocenić twój talent. :)
|
$vboptions[postminchars]
|
To nie powinien być Wolf Spear?? Bo staff to kij a tu jest dzida/włócznia :P
|
POwinien być wolf spear ale staff lepiej brzmi :p Thx za posty wszczególności za krytyke :) to mója pierwsza praca więc może dlatego taka kijowa mysle nad czymś więcej ale zobacze jaki będzie tego efekt jeszcze raz Thx ;)
|
Moze byc ;) tylko popracuj nad cieniowaniem.
|
no co do cieniowania mam z tym problemy tym bardziej jak uzywam do tego painta PS: widziałem twoje grafiki bardzo0o ładnie cieniujesz ;)
|
(prawie) wszyscy na tym forum używają painta. :) Ale nie zrażaj się pierwszymi niepowodzeniami. Rysuj dalej.
|
Nie jest źle, ale postaraj się następnym razem dawać jakieś cienie, rozbłyski, coś w tym stylu. I jeszcze jedna uwaga...
HAIL Pain?? No dobra, może i kochasz ból, ale nie musisz go tak powszechnie wychwalać :P |
@UP
przyznam ci racje robienie grafik w paincie można porównać do masochizmu :p musze więc ściągnąć jakiś program do obróbki grafiki bo przyznam się szczerze że nie umiem cieniować w Paincie :p |
Cytuj:
|
@UP
. . masz racje twoje słowa zmotywowały mnie do dalszej zabawy w paincie wszystko0o co piękne wymaga czasu ucze się cienio0ować ściągnołem z neta jakieś kolorowanki dla dzieci poniżej 8 lat i cieniuje :p narazie nie wygląda to za dobrze ale może wQrótce. . . |
Wy tu gadu gadu a ja mysle, ze tez potrafie narysowac cos blyskotliwego~~
|
Cytuj:
|
Fajny ten "staff" taki ładny i kojarzy mi się z wilkiem nie wiem czemu :P
|
Fajne, ale to ostrze wydaje się takie jakieś krzywe.
7+/10 (popraw cieniowanie) ;) |
Cytuj:
|
No nie cienio0owalem bo mi sie nie chcialo :p w paincie to ciezkie troszke a co do kolorow to jakos tak mi sie kliklo i tak powstaly z poczatQ ten staff mialbyc Niebiesko0o zielony LoL :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38. |