![]() |
He he Chyba pierwszy
Congratulations!!! Fajny Huncik :P |
heh spox screeny,dużo walki jest loot ;];] daj ich więcej z dzisiejszego huntu
Name:Roy:D |
Cytuj:
|
HUncik Ladny Tylko Szkoda Ze Loot Taki Cienki MOgl By Wypasc K Set Lub Time Ring :P:P
ALe Przyznam Ze Mi Sie POdobalo |
;p nawet fajne ss'ki ale ten loot to no coment;p
|
te screeny są z wczoraj dzis też byliśmy i loot był o wiele lepszy:steel helmet,2x p armor,500gp :D
name:Roy Squad:Blank lvl:30 profesion:Knight location:Ab |
Ogulenie to fajne sski spoko hunt i wogule ale loot taki troche marny :D
Pomijając loot to wszyskto spoko;) _______________ nick:Vall Leon Voc:Sorc :mag: Level:10 (rosnie) Mlvl:18(rosne w sile) Świat: Pythera :flaga_pl: |
Świetnie walczycie...
Ja osobiście chyba nigdy nie pójde na GSy bo kumpel z bandy sie nie może zdecydować na swoją postać... Raz mu sie nie podoa profesja a raz nazwa...
A mnie samego ciągle ktoś zabija. ;( X( I dlatego mam pytanko od którego leva sorcerer może solować GSa??? Profesja: Sorcerer Lev: 15 Skils: 17/19 :( melv 35 :) |
musisz miec duzo many,duzy lvl i duzo run jak chcesz to moge ci powiedziec wiecej cos na ten temat
name:Roy Squad:Blank<miało być blant ale zle napisałęm> Lvl:30 location:Ab |
Fajny huncik ale kiepski loot. loot z drugieo huntu duzo lepszy. Ale przy scrinach chociaż bys nie używał tngg, mi to zwisa czy ty masz właczone czy nie ale dużo ludzi jak widzi a scrinach tngg to nieogladaja albo strasznie to krytykuje. To jest tylko rada żebys przy scrinach nie uzywał tngg :p
|
mi wypadły K LEGS
mi (Bunesa knight...skile 73/71) i mojemu koledze (Lepperr druid..... 45 lvl magic) wypadły K Legsy inie pierodly z gs huntu.. nie dam Ss bo nie mam nie zapisałem..zapominam ostanio.. ALe nie Długo bede SS.. z jakiegoś hutnu
POWODZENIA HUNTOWICZĄ:] |
mieliscie duze szczęscie nam z 11 gs 2 p army 500 gp steel helmet :P zamiescimy jeszcze kilka ss z huntu ale to za tydzień chyba
|
GJ ! :) .Fajne screeny :) .Chyba tez sie wybiore , bo mnie zachecily B) .
|
polecam kazdemu GS hunta jest frajda,gs respuje sie 3-5 min ;];]
|
Czemu mi nie powiedzieliscie o tym huncie? Tez bym poszedl. Bezemnie to nie Dzika Banda ;)
Berbon of blank squad Paladin Secura 18 lvl 9 mlvl |
Ogolnie spox ale ta Tibia GG nie pasuje (w pasku--> prawwo)
|
heh zraportujcie go:P macie screeny
name:Roy:D |
oczywiście na Ss'kach musiałem się pojawic (ten tam za drzewem) :D
PS nie miejcie na mysli arczera..... 8o Sry za Ort |
w piątek będa nowe screeny z gsów chyba ;];]
name:Roy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |