![]() |
no nice :D ciekawe jakie byly prezenty :D
|
super... ale nie rozumiem po co te krystalki??:P
|
hehehe wypas wesele następnym razem mi tesz zaproszenie podeślijcie :P
|
najs ss i slub tez fajniutki ;) szkoda tylko, ze na Elysii nie szpilam...
|
Super
Super ślub!!!A co dostaliście w prezencie ślubnym??Ładne SSY!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Prezenty
@up Niestety to nie ja mialem slub tylko moj kolega ale dowiedzialem sie ze
"loot " :p byl calkiem niezly B) |
Najs ssy najs ślub
ale to nie zmienia faktu że Azazel to największy oszust na elysii i życze mu jak najgorzej, ta pała to oszust, oszust i jeszcze raz oszust. Napisałbym więcej ale nie będe sie znirzał do poziomu tego imbecyla |
Bardzo lubie patrzec sie na takie cermonie ;]
Pokusilbym sie o okreslenie tej sytuacji mianem romantycznym~~ Ale interesuja mnie takze prezenty ;D, widzialem na ss'ku 10k, czy to prowizja dla "kaplana" za udzielenie slubu? :evul: |
Nie zdradziles nam nawet imienia panny mlodej, a ze zdjec nie da sie tego wyczytac. Wiec? Tam... ;)
|
Fajne ss'ki , ładny ślubik ;] Duzo gosci , ładnie udekorowane jednym słowem nice :)
|
@salata 2005
Jesli mozesz to powiedz co ci Aza~~ zrobil bo poznalem go juz calkiem niezle wraz z qmplami :] i moi koledzy nic złego o nim nie mowili :confused: @MANHIR niestety kaska nie byla dla kapłanów ( a szkoda bo przydałaby mi sie kaska :] ) @egg ( jesli wogole czytasz :p ) Te wszystkie posty W temacie ,,Solidarność, walka, zwycięstwo - wojna na Elysii" pisal moj kolega ;( , chlopak tez gra na Elysi ale prawde mowiac jest n00bem i udostepnilem mu to konto na forum ( moj bląd ) bo sam nie potrafil zrobic :( . Tak wiec Sorki :confused: @Bonhert Panną Młodą byla Tamoe B) Zapomnialem dodac ze to nie ja robilem sski tylko kolega z gildi , ja mialem wazniejsza fumkcje :] |
nooooo super tylko jakie prezenty ;p
---------------------------------------------------------------------- ja tez mialem slub ale na isarze dzis ;p |
podoba mi sie
|
Heh, fajny ślub, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA życzę panu młodemu i pannie młodej XD
|
Hehe, ach ta Elysia, dopatrzylem sie kilku znajomkow na ssach ;)
|
Cytuj:
|
Heheh spoko ślub (prawie jak prawdziwy) wzruszyłem się :) Nice.
|
Ale zaczepisty ślub ciekawe kiedy ja się doczekam takiego :)
|
-.-
Dzisiaj sie dowiedzialem ze moj kolega takze robil sski z tego ślubu , jak ,, wycyganie " od niego to dodam
Pozdro 4 all |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |