![]() |
Elf Fotress - Arcanisty - Dragi - Scouty - Dsy itp. ^^
Witam ! Jest to nasz hunt z elf fortress... Filmiku nie krecilem ale krecil moj kumpel a ja bylem z nimi... Ja daje filmik poniewaz moj kumpel nie umie wstawic na server ftp...
Sklad: Mistrzulek - 38lvl - Elite Knight (Ja) Demon Menthos - 38lvl - Sorcerer (Krecocy Film) Joven Wishmaster - 36lvl - Master Sorcerer ****** (zapomnialem nicku :/ - 30lvl - Sorcerer Zapraszamy! A teraz najwazniejsze! http://freewebs.com/mistrzulek/filmi...20fortress.rec COMMENT PLX ! |
jestem pierwszy pozniej comment :) || heheheh stales tylko i loot zbierales !!!! :]
|
MI sie filmik nawet podobał ponieważ bylo duzo akcji ;) tak dalej ziomek
|
Cytuj:
Thx! |
Filmik Nawet Nawet ale troche noobowania to tam bylo co sie tak cykaliscie wszyscy no z wyjatkiem jednego sorka na J... nie pamietam :/
Ja robilem te questy na 20 lvlu z druidem (25 lvl) i knightem (28 lvl) i dalismy se rade poprostu manablock i jazda :evul: I jeszcze jedno dlaczego ten sorek co kręcil filmik mial takie slabe eq?? |
Cytuj:
Cya |
co ja widze :P menthos ktory mnie wczoraj o mc podejrzawal, a tu juz dwoch kompow nie mozna miec... i mistrzulek pedal jeden ktory zakosil mi 1000 gp jak zaczynalem grac w tibie :baby:
update: mistrzulek pamietasz nick Kisiel bananowy i te p-legsy za 1000 gp ktorych mi nie wyslales ojojoj |
SpoX Film :P
mi sie podoba niepozałowałem 8o
Te elfy najlepsze :baby: |
demon menthos to nie ten demon menthos co kiedys, od kilku dni ma nowego ownera.
|
sciagnelem...przeskanowalem... I CO?! moj TDS3 wykryl że to 'cos' przechwytuje funkcje systemowe czytaj keylogger?
inne antiviry nic tylko ten dziwne cos. sami sprawdzcie nim jak nie wierzycie http://www.freewebs.com/kukuku112/tds3***** |
eeeeeee
ja tam nic nie wykryłem NODem |
oMg
Wilmik byczowy alee.....Ten sorc co krencil Demon Menthos.....to koles sie skapnol ze se zluzyl niepotrzebnie elven amulet....koles odrazu go zalozyl i w 25 minucie elven mu znikl.....WOGOLE STRATA AMULETA! ;D
Jeszcze raz gratki z filmu ;d |
...
Film jak dla mnie do bani, nudny jest. Arkany, Dragi, Dsy z Sd klepać? Nie szkoda wam było? :|
|
patrze na ten film..... i mysle ze sprzedanie demon menthosa bylo strata chara;(
boze co za nub >.< szkoda ze jeszcze w elfy zwykle z sd nie bil. jak ja lubie osoby ktore same dojda max do 20lv, nie moga dalej i se kupia taki 40lv i mysla ze da im to potege..... reszta ekipy tez wlasciwie jakos duzo lepsza nie jest... |
Aż mnie serce boli jak patrze co sie dzieje z nasza rodzina. Poswieclilismy jej duzo a tu taki n00b wszystko niszczy -.- Elfa z bursts arrows omg >.<
|
Eee tanm filmik byl i sie skonczyl... nic wielkiego... co za ***** gada ze mu 1k za***alem ?? A do mnie sie nie przy*******ac.... Sam gram moim charem i w 34dni:
Mistrzulek Elite Knight 38Lv... |
@up
ja w ok. 30dni sorcem na facc, prawie nie uzywajac run : scary menthos sorcerer 40lv ( teraz juz mniejszy, od pk i zwiedzania pacc terenow, ale po miechu gry byl 40lv) wiec widzisz ze nie masz zabardzo czym sie chwalic. |
Cytuj:
|
Nawet nice :) More plx !
|
Gratz
No wreszcie chłopaki z LUCERY pokazali na co ich stać a tak w ogóle to juz na tym filmie Demon Menthos to juz nowy owner bo widzialem na trade jak chcial sprzedac? 8o Razem z kumplami mówimy w szkole ze to lipa takiego chara sprzedac ale cóż ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |