Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Debugowanie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26874)

Haloren 20-02-2005 19:51

Debugowanie

Siemacie mam pytanie mianowicie zawsze jak wchodze na stronke to mi się pojawia:
"Wystąpił błąd w czasie wykonywania. Czy chcesz debugować?

Wiersz: 96
Nieprawidłowy argument.

Tak Nie"

Jak klikam tak. To jakiś windowskowski debuger się pojawia. Wszystko dobrze kilkam. A tu się okazuje że i tak błąd. Jak klikam nie to mi się to znowu pojawia, ale to też zależy na czym. Np. jak chce kliknąc na symbol wklejania obrazku to mi się co chwila pokazuje przez co nie mogę nic zrobić.

Jeżeli ktoś mnie rozumie to dzięki wielkie i PROSZĘ o pomoc.

Louner 20-02-2005 19:54

Ja najpierw zapytałbym się jakiej przeglądarki używasz (+ wersja :) )

Haloren 20-02-2005 20:11

Crazy Browser 1.05, jak używam najnowszej wersji mozilli to zamiast tego napisu z błędami, jest napisik(na miejscu gdzie powinien być obrazek) get plugin, jak ściągam te pluginy, a są to macromedia flash player oraz shockwave player, to błąd pozostaje. A z kolei jak używam IE to pisze, że strona została wyświetlona, ale z błędami. W każdym razie zaczęło się to dopiero odkąd miałem ostatniego formata ... miech temu. A Crazy browser używam już 2 lata i nigdy czegoś takiego nie było.

Wiślaczek 20-02-2005 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Haloren
Siemacie mam pytanie mianowicie zawsze jak wchodze na stronke to mi się pojawia:
"Wystąpił błąd w czasie wykonywania. Czy chcesz debugować?

Wiersz: 96
Nieprawidłowy argument.

Tak Nie"

Jak klikam tak. To jakiś windowskowski debuger się pojawia. Wszystko dobrze kilkam. A tu się okazuje że i tak błąd. Jak klikam nie to mi się to znowu pojawia, ale to też zależy na czym. Np. jak chce kliknąc na symbol wklejania obrazku to mi się co chwila pokazuje przez co nie mogę nic zrobić.

Jeżeli ktoś mnie rozumie to dzięki wielkie i PROSZĘ o pomoc.

U mnie jest to samo.a uzywam najnowszego IE!

Parys 20-02-2005 21:09

@up.
no to wiemy dlaczego, IE - i wszystko jasne.

A co do tematu, u mnie na Operze 8 jest wszystko ok....

Haloren 20-02-2005 22:01

Nie wiemy wszystkiego, ponieważ ja nie używam ie i tak mam, tylko mówiłem że jesli nawet używam IE to jest to samo nic nie zmienia. Myślę że to nie chodzi o przeglądarki tylko o brak jakiegoś debugera, może basic visual??

EDIT:
Już wiem co było problemem. Wystarczy ściągnąć Jave i po sprawie. Temat można zamknąć.
P.S. Jeżeli ktoś ma taki problem jak ja i nie wie skąd ściągnąć jave, to przykładowa wersja programu to.... Java Web Start.

Thero 21-02-2005 07:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateusz_90
A co do tematu, u mnie na Operze 8 jest wszystko ok....

Opera rox! ;P

@Topic
Zainstaluj Operę i wszystko będzie dobrze działać ;).

Matek 21-02-2005 08:15

Ja tam wole Firefoxa:]

Haloren 21-02-2005 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
Opera rox! ;P

@Topic
Zainstaluj Operę i wszystko będzie dobrze działać ;).

Właśnie zainstalowałem operę 7.54 z javą i wszystko ok.

Dwarf 21-02-2005 10:25

Tez to mialem :) mialem wtedy najnowasza wersje IE ale po sformatowaniu kompa zniklo :P Mialem tez problem jak pisze sie posty to tu u gory jest ta tabelka ze znacznikami itp. jak tam najechalem to tez mialem ten debug xD ale teraz wszytko dziala.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37.