![]() |
Gdzie jest Suntower?
Moze mi ktos powie gdzie miesci sie Suntower?
Prosze o szczegolowy opis. |
jak wychodzisz z ab, idź w dół i po prawej masz takie "półwyspy", idź do trzeciego takiego "półwyspu" i dojdź do samego końca, tam jest suntower (jeśli sprawia trudność mój opis sprawdzaj razem z nim na mapie)
|
http://69.56.199.198/tibia/maps/ab.gif
W prawym dolnym rogu , koło litery T(ibia) |
Dodam ze na Suntower jakis elf sprzedaje bless (10k) oraz jest tam PZ
|
Właśnie tak btw. jak trzeba zagadać do tego elfa ? Mówię Hi , Bless / blessed i nic :>
@re down Thx ;) |
blessing :P
|
a ja dodam że sun tower czyli wieża słońca to w języku westernesse Minas Tirith
|
...
a do czego jest ten bless :P?
|
@up
Do tego by tracić mniej expa i skilli przy śmierci. |
...
ale dokladnie moze macie jakiegos sska czy co ;/ co to wogule jest amulet ;/ nigdy o tym nie slyszalem<jedno razowe> :baby:
|
suntower jest jeszcze na południu carlin do kupienia jako guild hall
xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Suntower
ALe gdzie dokladnie na poludniu od carlin własnie chodzi mi o gh mam ,włąsnie wstapic do guild.
Paladyn lvl15 skill_(45/40) mvl_7 Narazie słabo |
jesli wiesz gdzie jest sklep magiczny to jak z niego wychodzisz to w prawo i w pierwsza uliczke i caly czas w dol na samym koncu drogi stoi suntower bo ja mam tam gildie
|
liiii stare mendy
Cytuj:
|
DZieki wlasnie chce sie dołączyc do gildi wlasnie ich siedziba miesci sie w suntower ale na julera..a nie na nova...ale czy to ta suntower bo jest jeszcz inna
Paladyn 15lvl 45/40 7mlv |
jeśli chodzi o guild hall - chatke gildi [tłumaczenie jest inne :P] to jedyna suntower do wynajęcia
jeśli masz jeszcze jakieś problemy spytaj się guild lidera albo kogoś z gildi napewno doradzą :) Ps. Ja mam tam gildie :P |
Szukam paladymow do skilowania lvl13-16 skile 35-45/35-40 na serwerze julera moj nick to Drizzt Paladyn mam tez gg..6767743
|
UP@ lol ..... Chyba tematy pomyliles.............
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |