![]() |
Sd
Mam 25 mlvl , kupilem SD na jakie potwory moge chodzic zeby sd bylo skuteczne i oplacalne ??
|
Zadne :p
Z sd'kami sie raczej nie expi ew. demone/behemoty ale to nie na twojego chara jeszcze ;p |
Teraz: Dragony, Vampir (spawn z 1 vampirem)
|
ja proponuje technike wejsc wyjsc i np drag
|
hmm to mam drugie pytanie z jakimi czarami i na co ,a moze dopiero kiedy mlvl bedzie wyzszy ???tylko nie piszcie troli , dwarfow , orcow i takich tam , chodzi mi o potwory ktore daja powyzej 50 expa :) z gory dziekuje
i drugie pytanie co do draga ,,czy one wystepuja grupami i ile by sd zeszlo ??mam 23 lvl |
Narazie nie opłaca się tobie strzelać z sd do potworów. Rób runy do 30 mlvl+, a runy które zrobisz sprzedaj (ew. wystrzel jeżeli robisz hmm) żeby szły sd 250+. W najbliższym bedziesz marnowal te niezwykle drogie runy. :p Smoki występują głownie w jaskiniach, a respów jest wiele. Niedalko Venore sa też respy 2-3 stworow, natomiast przy Thais są 2 respy pojedynczego smoka. Ja polecam tobie robic lvl na huntach z przyjaciółmi np. giant spidery. W grupce 2-3 osobowej + bloker nie bedzie ci szło dużo run i oczywiście możecie liczyć na zysk. :) Jeżeli chcesz nabijac lvl samotnie polecam Ci fortece niedaleko Ab bądź soldki i minosy.
|
Dziekuje za porady :) 30 mlvl troche czasu zejdzie :)
|
Cytuj:
|
Hmm..
Jezeli chcesz sie dobrze poslugiwac SD
to zrob 40mlvl i 25 lvl i bedziesz siepal :] |
Ile czasu wy robiliscie takie wysokie m levele??
|
Pare porad
Ja osobiscie polecam ci expienie na rotach do 30 lvlu no moze 27 i zebys przez ten caly czas robil runki sd najbardziej ci sie beda oplacac. Jak bedziesz mial lvl 40 i mlvl 50 to mozeszubic 1milion expa w 10h. Uczesie od najlepszych magow na eterni i ja im ufam obecnie mam 27lvl i 29 mlvl. Rob ciagle runk ii sprzedaj jak bedziesz mial np 20bp sd to sprzedasz za b duzo i jezelibedziesz mial juz eq dobry to bedziesz mogl pomoc mlvl i kupic mana luidy osobiscie polecam ale troche trzeba miec kaski. Nie podniecaj sie Sdkami one sa b dobre ale nie tak wczesnie a na wyzszym lvlu poexpic mozna rozniez z hmmami i trzepac 60-80k expa na godzinke. Na dragi nie chodz sa niebezpieczne. Tyle odemnie ja taka metode przyjolem grajac druidem ale sorc to to samo nanizszych lvlach. Powodzenia!
|
ja bym ci radzil, jezeli chodzi o expienie, non stop hmmy bo:
w czasie kiedy zrobisz bp sd, mozesz zrobic ponad 3 bp hmmow. i teraz tak, przy bp sd masz wszystkiego 20 strzalow! a porownojac do hmmow, w 3 bp hmmow masz ponad 300 strzalow za 30+ czyli co sie bardziej oplaca?? jezeli chodzi o mocniejsze potworki, to ja na twoim miejscu ( w sumie sam tak robie) robil explo. 3 strzaly, gdzie kazdy okolo polowy sily Sd. jak ktos zrozumial to sie ciesze, jak nie to jakos nie mam dzisiaj sily i ochoty pisac -.- |
Tak wlasnie robie cwicze na rotach i zwyklych dwarfach mlvl tez jakos tam nabijam , tyle ze napodkalem nowy problem jakim sa nOOby kradnace rzeczy ktore leze kolo mnie i sa moje , ale to juz nie do tego temtu.
|
ja swój robiłem kilka tygodni ale oczywiście długo sie siedziało pod depo i bp hmm,gfb,explo sie robiło i w koncu sie dobiło
|
Hmm!
Ja bym ci proponował sprzedać spokojnie to sd i chodzić na jakieś potwory które będziesz rozwalał hmm, ale jeśli bardzo chcesz używać sd to proponuje dragi.
|
Mlvl
Wysokie mlvl wcale nie wydaje sie wolno nabiajc jednak zalezy kim jestes??jezeli druidem najszybciej nabija sie mlvl za pomoca uhow!!Dwie korzysci z tego masz kasa za uhy i mlvl mam potac na 27 lvl drut i mam 38 mlvl moze maly ale jest SD pomogly mi pokonac 50lvl!!!! :evul: :cup:
|
Cytuj:
te sd lepiej schowaj - nie na tym lvlu exp z sd :> lepiej jednak roty/ larwy a z runek to inwestowac w hmm i gfb od 35lvl/40mlvl juz mozna cos motac z expieniem runkami - a wczesniej to jednak zaszyc sie na rotowisku i siepac war hammerem. exp sdkami to na wyzszych lvlach na demonach i warlockach. zabijanie sdkami innych potworkow dla expienia mija sie z celem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:46. |