![]() |
Atak, błąd czaru?
Witam. Wczoraj goniłem 2 red skulli nawalałem ich z hmm. Zleciało im do czerwonego życia i naraz wyskoczył mi napis na dole biiały. Że nie moge atakować ludzi bez odblokowania przycisku ataku innych. A to byli pk wiec jak ja nie moglem ich atakowac? i potem odblokowalem ten przycisk i nadal tak pisalo =/ o co chodzi. Plx pomozcie
|
Bug??
Wygląda to na jakiegoś buga. Nie mam pojęcia jak można to inaczej wytłumaczyć.
|
a nie pisalo tam przypadkiem "You are exhausted" albo "You can use this rune only on creatures"?
a moze po prostu klikales na battle? |
wyłącz znaczek "piąstki" kolo mapki.
|
Potwierdzam, że może być błąd w grze. Zostałem zaatakowany przez kolesia więc SD w łapę i poleciałem za nim. Jakież było moje zdziwienie gdy się okazało, że nie mogę go walnąć chociaż miałem włączoną możliwość atakowania ludzi. Ale po wyłączeniu i ponownym włączeniu tej opcji działało normalnie. Niestety do tego czasu kolesiowi znikła biała czacha :(
|
Ja mam lepsz numer. Wczoraj gonie kolesia swieci mi pieknie biala czacha ^^, kolo schodzi po drabinie, ja za nim a tu szok - kolesia nie ma :O Nie mogl uciec nigdzie bo byl magic wall w przejsciu (moj). Jak on to zrobil?
|
Hmmmm pierw pisalo ze musze odblokowac ta piesc , a potem ze Moge uzyc czar na creature. Ale dlaczego tak bylo :/ Skoro koleś mial Red Skulla?
|
Cytuj:
@gremlin: kolo sie wylogowal a nie mial gdzie uciec bo byl tylko 1 maly pokoi u gory a na dole jedna droga zablokowana przezemnie. @down: No o chyba jasne jest. Nie, próbowałem go zabić o 18 naszego czasu na niemieckim serwie. Nie żaden test, zwykły serw, nie było mass kicka ani nic w tym stylu. może to bug jakiś czy co? sam juz nie wiem. :( |
Helixaw mozliwe ze on poprostu sie wylogowal wtedy kiedy byl save server oznacza to ze w ciagu 5 minut musisz albo mozesz niewiem jak to ujac wylogowac ale niemusisz sam jak chcesz moze cie samego wypieprzyc automatycznie pod koniec ostatniej minuty ale cos to m sie wydaje na save server:P bo inaczej tego niewytlumacze to jest tak napierniczasz z boltow czy z miecza kogo chcesz przypuscmy ze zabiles w ciagu 5 minut co masz wyznaczone dwie osoby i masz czache i ktos zaczal w ciebie nadumlac (z czegos:) ) a ty poprosty ctr + q i masz jazde bo neidosc tego ze sie wylogowales to masz loota neizlego:P
|
aha bym zapomnial a po zalogowaniu po tych 10 minutach od wylaczenia serverow nie amsz czachy i nikt ci niemoze nic zrobic:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |