![]() |
Znowu potworki
widzicie tu wiec potworki, ktore ulepszylem dodajac pancerze innych
U dolu widzicie od jakiego potworka zaczynalem http://tinypic.com/1sz1g8 Comment plx |
Heh, fajne. Najbardziej mi się podoba Elf i Dwarf xD
|
Ladnie ladnie mi sie tez podobal elf ale i hero :P powodzenia w dalszym robieniu :P
|
lol gz nice fake good workk rob wiecej najlepszy elf i hero Heroprzejdz w turbanie po manhattanie)
|
gRaTs zIoM:P
tYlKo tAk DaLeJ HeRo rOx!!! |
mi się podoba tylko elf:P a ten "hero" to jak pedał wygląda :] takie moje zdanie =]
|
Cytuj:
Hehe ja jak na niego patrzylem to myslalem ze to palestynczyk :p |
Nawet fajne tylko załóż jeden temat i tam wklejaj a nie każdy fake ma osobny temat (bo zdaje się że tak jest) to zaśmieca forum X( . Jak już to odzielny temat dla komixu.
EDIT: kontynuacje komixu to w temacie z komixem żeby nie było zadużo tematów. |
Ok ale komixy bede wklejal osobno, chyba ze kontynuacje ;)
|
Fajne, troche Elf przypomina mojego stworzonego w grafach ale jak nie widziałeś mojego tematu to ok
|
Fajnie ci nawet to wyszło =]
Elf najlepszy wg. mnie. Zrób poprawki i takie tam i sproboj wyslac do cipsoftu. Elf guard powinien byc co strzela poison arrowsami =D |
B.ładne , ale orc i mino to już jest porażka :p
|
nieźle
dawaj wiencej :) |
Cytuj:
E tam nie wysle bo te potworki maja pancerzxe innych wiec to troche bez sensu |
Ladne. Bardzo mi sie podoba. Moze by tak dorobic jeszcze monka, dragona :>
|
W temacie potworki (fake plx) zrobilem 2 mieszanki dla i jedna monka :]
|
Cytuj:
A bedziesz jeszcze kontynulowal prace ?? |
Za śmieszne
To świetna propozycjana zmiemienie poworów w tibii.Najbardziej to mi się podoba ta morda orca :) :cup: :cup: 8o
|
:) :) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Może być
Najbardziej mi się podoba hero i elf :) :)
Bo np. orc mi przypomina baradziej orc warlorda :evul: tego ci jeszcze przepuszcze ale mino wygląda ja mino w stroju wich :evul: hahahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |