![]() |
Protektor Knighta
Hmm będąc sorkiem/drutem łatwo znales protektora poprostu providorując mu hmm/sd/uhy a jak to jest z knightem? co moge zrobic zeby znales protektora?
|
Protekcja...
Knightów najczęściej protektują kumple z reala więc jeśli nie masz żadnego to masz problem... Oczywiście możesz spróbowac się zaprzeyjźnić z hlvl-em ale raczej będzie to miało marny skutek. Zresztą taka protekcja druidów/sorców przez hlvl-e wzamian za runki nie jest najlepsza. Tzn że temy protektorowi nie za bardzo będzie się chciało ratować druida/sorca jeśli ten będzie potrzebował pomocy. To tylko runki a je można dostać od kogoś innego...
<JESTEM PIERWSZA> :cup: |
Tja - jak widze gosci z gadka "dam ci bp hmm tylko badz moim protektorem"
to najchetniej zaczołbym od sd na twaz na powitanie. szczerze? szukajac protekrota wiecej z tego problemow niz porzytkow: bo sa 2 opcje: 1. gosc wezmie twoje runki/ kase i potem cie oleje 2. dostaniesz od jego pk chara w czapke za spaming [ad 2- np ja sie caly gotuje jak luruje z 3 gsy na poh i nagle ekran zaslania mi 6-7 pm od jednego goscia "PROTECT ME PLX!" - wyciagnołem juz raz konsekwencje od jedno co był wyjatkowo upiedliwy] majac low lvl najlepiej nie szukac zadnych protekcji- wogle najlepiej nie szukac kłopotów- po prostu siedziec cicho i myknąc szybko jakis sensowny lvl po cichu |
Cytuj:
|
Podchodzisz do h-lvl i mówisz, że będziesz dawał mu w łapę miesięcznie 10k i tylko czekać na decyzje. Proste nie? :p
|
UP: A ten H-lvl weżmie sobie kase i cie oleje xD
Nie masz żadnej pewnoscie ze cie nie oleje w trudnej chwili |
Haha to idziesz do wyższego h-lvl i mu bulisz kolejne 10k, a jak on cie oleje to tak w nieskończoność, aż się spłuczesz haha. :D
|
według mnie szukanie protektora to glupota w tibi najlepiej radzic sobie samemu jak ja :)
|
ale wy macie problemy...... ja zawsze sam sobie jestem protektorem......
ale tak on topic mogl bys dostarczac runy, ale na takiej zasadzie, ze kupujesz od kogos, i mu sprzedajesz ;D ale tak zeby on nie wiedzial :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24. |