![]() |
Po czym poznac nOOba?
Stwierdzilem ze mi sie nudzi wiec nakrecilem krotki film o nOObkach :p
Oto link: http://s3.youshareit.com/download.ph...38864be83f9a6a |
Ładny keylogger... Post zgłoszony...
|
Omfg kolejny chlop co nie wie ze na tym serwie sie czeka 15 sekund i klika "DOWNLOAD"...
|
czy to do mnie?? Jusz mialem taki sam przypadek. to key na 100 %
|
@UP
To wcale nie musi być keylogger -.-. omg, to nie jest keylogger. I co powiesz? Powinieneś dostać specjalną rangę, "idiota". @Topic Dziwaczny jakiś taki filmik ;P.. |
...
troche nOObski....:P
|
Można ściągać - żaden keylogger... Poprostu wchodzisz czekasz 15 sekund i ściągasz... B)
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Sorka faktycznie nie keylogger moj program tylko sie skopsal i teraz wszytko to trojany... |
Cytuj:
@Topic Jakby się tak zastnowić to każdy by ci zabrał, choćby to był 50 lvl albo wyższy. |
Cytuj:
|
omg....
LUDZIE! Dlaczego wy sie tak uprzedziliście do tych keyów w filmach -.-
Jeżeli jusz macie tak pie***lić ze w pliku keylogger to lepiej najpierw sprawdzcie czy to napewno plik ***** itp. Można sie za***ać kiedy jakiś nOOb gada "nieściągać bo keylogger" bo niewie ze na serwie trzeba odczekać 15 sekund .... To jest poprostu żałosne |
Cytuj:
Cytuj:
Żałosna jest twoja ortografia i zasób słów..... |
Myślisz, że powinienem go przperosić? :confused:
Oki, Fakolpet, mimo, że masz idiotyczny nick, na 8 lvlu chcesz zabijać zlurowane potworki za kasę, na wezwanie (lol), nazwałeś siebie Wiedźmin (lol) to masz rację: Oczywiście, że możesz wszystkich o wszystko podejrzewać, po co ci dowody? Najważniejsze, że ci się wydaje. Oczywiście, że możesz mnie zaraz zbluzgać, nie odpowiem ci już i tak bo strach przed tobą o wielki (czyt. Bo mi się nie chce paluchów nadwyrężać). @Topic Kiedy kolejna część? ;P |
Omg ludzie jestescie przewrazliwieni :p Nie ma key loga ... Normal rec. tylko chwile poczekac :D
|
filmik troszke bez sensu, bo to jest logiczne, ze kazdy zabralby wszystko (co mozna sprzedac) lezace na ziemi...:/
|
Niewiem czy to keylog wlasciwie to sie czeka na servach 10 sekund ale tesh to nieznaczy zze to keylog (raczej to niejest keylog)
|
moahahahaha
:D
w sumie to mnie to rybka czy keylogger czy nie !! moahahahaha film jest extra, na początku myślałem, że to będzie totalna kicha ale końcówka mnie rozwaliła !!! gz pomysłu na film !! nice ale sie ubawiłem :D moahahahahhaaha jeszcze raz gzgzgzgzgzgzgz :cup: |
Spoxik film. :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Bez komętarza...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |