![]() |
PoH z udzialem 11lvl druida (bez UH ;] )
Ano tak sobie zwiedzam okolice venore i nieświadomie trafiłem na PoH.
Tak sobie chodze, patrze, skorpion, no to HMM i idziemy dalej, zwłoki cyklopów (świeże) myślę "wolne są to im zwieję jakby co" Patrzę i widzę MASĘ pająków i coś co przypominało pająka w wersji XXL, na szczęście był martwy, myślę "sie ucieknie" (przyominam ze nigdy nie miałem styczności z GS) Spotykam lvl 55 pally, witam sie ladnie i krzycze "elp" gdy za jego plecami pojawiają sie 3 skorpiony, bach bach i nie ma. I znowu sie rozdzieliliśmy, nagle kolo podbiega do mnie i wyraźnie przed czymś ucieka, a ja głupi zamiast pobiec za nim biegne w stronę tego "czegoś" no i widzę GS Gdy we mnie trzasnął PS spanikowałem i uciekałem na wprost (a gdy spojrzałem na mapkę zauważyłem że gdybym pobiegł w górę trfiłbym do świątyni :/ ) No i tak sie walimy a ja dre sie help z przerwami na exura gran (mlvl 7) POdbiega pallek który mnie wcześniej zaczepił Ale trochę za późno Na szczęście poza plecakiem ni c nie straciłem (a w plecku tylko niezbędnik, szpadel lina torche kilka HMM i złoto z potworów) A teraz pytanie, od którego lvl można się zapuszczać na PoH DRUIDEM (większość wątków dotyczyło pall) Jakie runki wziąć (albo lepiiej: ile) |
Choc na PoH druidem z 2 monkami (27 lvl minimum) ... i wes z 10 bp uhów...z 10 bp of hmm... :P... i dobrze uciekaj od Gs'a :D bo monki i tak zdechna ..:D... wogole..to na PoH to ty nie gotuj sie zbyt mocno bo dlugooo se jeszcze tam nie poexpisz... B)
|
Na poh możesz iść na 40 lvl + boh i haste jeśli chcesz gsy bić, chyba że masz strong haste to 20 lvl bez boh starczy (serio, wiem bo lurowalem gs`a druidem na 20 vl z strong haste)... Jeśli nie masz pacca to 50 lvl + boh... Apropo runek to jak najwiecej hmm no i bp sd na przypadki szczególne i z bp uh... To tyle według mnie 8o
|
To nieźle!!
Ja na Pohu osobiscie nigdy jeszcze nie bylem,tylko filmiki ogladalem ja ludzie huntuja! :) Na 11 lvl,nie wiem jak przez przypadek mozna tam wejsc hehe!!Szkoda ze padles ale wiadomo z gsem bez szans byles!! :D :D
Imie xxxx Serwer Lucera Level 15 Magic Level 22 Skille 17/20 Profesja Sorcerer >>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<<< :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Na pohu sie dobrze expi z monkami na cycach. Dalej sobie mozesz pojsc jak bedziesz mial utani gran hur (wtedy mozesz isc nawet na ~35lvlu) A jak dluzej chcesz poexpic to ponad 60lvl a i wtedy nie wiem czy cie nie dogoni =P |
od 60lvl + boh przegania sie gs'a
i mozna smialo expic na gskach. jesli masz pacc to na cycach od jakiegos 40lvl druidem mozesz sobie polatac- wtedy jak ktos gsa zluruje to dasz rade z utani gra uciec. mozna hardkorowo probowac od mniejszych lvli- tylko pytanie jaki jest tego sens? |
Cytuj:
na 27 lvlu nie będzie miał tyle capa druidem czy sorcem żeby wziąść 10 bp uh i 10 bp hmmm....-.-' |
LOL moj kolega mnial 70 lv zero lag i go gs przegonil :P
niekeidy gs mozna powiedziec robi strong haste :/ |
robi strong haste - bez przyspieszenia to 30lvl styka zeby wyprzedzic
ale jak rzuci juz to maksymalne haste to 60lvl + boh zeby byc szybszym wystarcza zapytaj 70lvl kolegi czy mial boh na nogach - pewnie tu tkwi roznica :> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |