Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   PoH z udzialem 11lvl druida (bez UH ;] ) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27048)

Kumagoro 22-02-2005 14:43

PoH z udzialem 11lvl druida (bez UH ;] )

Ano tak sobie zwiedzam okolice venore i nieświadomie trafiłem na PoH.
Tak sobie chodze, patrze, skorpion, no to HMM i idziemy dalej, zwłoki cyklopów (świeże) myślę "wolne są to im zwieję jakby co"
Patrzę i widzę MASĘ pająków i coś co przypominało pająka w wersji XXL, na szczęście był martwy, myślę "sie ucieknie" (przyominam ze nigdy nie miałem styczności z GS)
Spotykam lvl 55 pally, witam sie ladnie i krzycze "elp" gdy za jego plecami pojawiają sie 3 skorpiony, bach bach i nie ma.
I znowu sie rozdzieliliśmy, nagle kolo podbiega do mnie i wyraźnie przed czymś ucieka, a ja głupi zamiast pobiec za nim biegne w stronę tego "czegoś" no i widzę GS

Gdy we mnie trzasnął PS spanikowałem i uciekałem na wprost (a gdy spojrzałem na mapkę zauważyłem że gdybym pobiegł w górę trfiłbym do świątyni :/ )

No i tak sie walimy a ja dre sie help z przerwami na exura gran (mlvl 7)
POdbiega pallek który mnie wcześniej zaczepił

Ale trochę za późno

Na szczęście poza plecakiem ni c nie straciłem (a w plecku tylko niezbędnik, szpadel lina torche kilka HMM i złoto z potworów)

A teraz pytanie, od którego lvl można się zapuszczać na PoH DRUIDEM (większość wątków dotyczyło pall) Jakie runki wziąć (albo lepiiej: ile)

Meeen1991 22-02-2005 14:56

Choc na PoH druidem z 2 monkami (27 lvl minimum) ... i wes z 10 bp uhów...z 10 bp of hmm... :P... i dobrze uciekaj od Gs'a :D bo monki i tak zdechna ..:D... wogole..to na PoH to ty nie gotuj sie zbyt mocno bo dlugooo se jeszcze tam nie poexpisz... B)

Kareas 22-02-2005 15:55

Na poh możesz iść na 40 lvl + boh i haste jeśli chcesz gsy bić, chyba że masz strong haste to 20 lvl bez boh starczy (serio, wiem bo lurowalem gs`a druidem na 20 vl z strong haste)... Jeśli nie masz pacca to 50 lvl + boh... Apropo runek to jak najwiecej hmm no i bp sd na przypadki szczególne i z bp uh... To tyle według mnie 8o

Polewkin 22-02-2005 18:15

To nieźle!!

Ja na Pohu osobiscie nigdy jeszcze nie bylem,tylko filmiki ogladalem ja ludzie huntuja! :) Na 11 lvl,nie wiem jak przez przypadek mozna tam wejsc hehe!!Szkoda ze padles ale wiadomo z gsem bez szans byles!! :D :D

Imie xxxx
Serwer Lucera
Level 15
Magic Level 22
Skille 17/20
Profesja Sorcerer
>>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<<<
:mag: :mag: :mag: :mag: :mag:

zwiastun ciemnosci 22-02-2005 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ostrin
Na poh możesz iść na 40 lvl + boh i haste jeśli chcesz gsy bić, chyba że masz strong haste to 20 lvl bez boh starczy (serio, wiem bo lurowalem gs`a druidem na 20 vl z strong haste)... Jeśli nie masz pacca to 50 lvl + boh... Apropo runek to jak najwiecej hmm no i bp sd na przypadki szczególne i z bp uh... To tyle według mnie 8o

I HATE LURERS X(

Siergiey 22-02-2005 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meeen1991
Choc na PoH druidem z 2 monkami (27 lvl minimum) ... i wes z 10 bp uhów...z 10 bp of hmm... :P... i dobrze uciekaj od Gs'a :D bo monki i tak zdechna ..:D... wogole..to na PoH to ty nie gotuj sie zbyt mocno bo dlugooo se jeszcze tam nie poexpisz... B)

lol w jednym temacie kolesia zaczales wyzywac od noobow, bo napisal ze zalozyl w zdjeciach temat,bo to ulubiony poddzial forum, a sam piszesz glupoty jak wyzej wymieniony.

Na pohu sie dobrze expi z monkami na cycach. Dalej sobie mozesz pojsc jak bedziesz mial utani gran hur (wtedy mozesz isc nawet na ~35lvlu) A jak dluzej chcesz poexpic to ponad 60lvl a i wtedy nie wiem czy cie nie dogoni =P

Cors Ent 22-02-2005 21:59

od 60lvl + boh przegania sie gs'a
i mozna smialo expic na gskach.

jesli masz pacc to na cycach od jakiegos 40lvl druidem mozesz sobie polatac- wtedy jak ktos gsa zluruje to dasz rade z utani gra uciec.

mozna hardkorowo probowac od mniejszych lvli- tylko pytanie jaki jest tego sens?

Master Of Devastation 22-02-2005 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meeen1991

na 27 lvlu nie będzie miał tyle capa druidem czy sorcem żeby wziąść 10 bp uh i 10 bp hmmm....-.-'

Firepol 22-02-2005 23:42

LOL moj kolega mnial 70 lv zero lag i go gs przegonil :P
niekeidy gs mozna powiedziec robi strong haste :/

Cors Ent 23-02-2005 00:43

robi strong haste - bez przyspieszenia to 30lvl styka zeby wyprzedzic

ale jak rzuci juz to maksymalne haste to 60lvl + boh zeby byc szybszym wystarcza

zapytaj 70lvl kolegi czy mial boh na nogach - pewnie tu tkwi roznica :>

khazad 23-02-2005 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation
na 27 lvlu nie będzie miał tyle capa druidem czy sorcem żeby wziąść 10 bp uh i 10 bp hmmm....-.-'

ech... bez pomyslunku... rusz glowa... jemu raczej chodzilo o to zeby zostawil loota jak padnie... druid na 11 levie bedzie dla gsa na slabe combo... no chyba ze ma mana shielda to na poltora :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50.