![]() |
Mercutio Lives!
Serdecznie wszystkich zapraszam na stronę o jednym z bohaterow dramatu "Romeo i Julia" Merkucju. Strona Dopiero się rozwija, wlasnie przed chwila uruchomilismy forum
http://zshe.int.pl/~ania/phpBB2 Wcchodzice rejestrujcie się i piszcie. Nie ldugo byc moze dodane zostana nowe dzialy. Aliias w budowie. Acha, wielkie, ale to wielkie podziekowania dla Gonzo za system newsów. To tyle, pozdrawiam. |
lol... my o tibii... ona o Romeo i Julii.... nie wiem jak was mnie to nei kreci -.-
|
Nah tylko nie R&J plx plx plx :D i hate this shiet (ale troche lubię bo zbajerowałem moją dziewczynę ;))
|
To nie jest o remo i julii raczej o Merkucju. Dokladniej glownie chodzi o Mercutia z przedstawienia Teatru Buffo (kto byl ten wie).
@Maniek Informacja Europejska: 40% tego forum nie gra w Tibię. @down Lekture polecam, tlyko jescze zasatnow sie jakie wydanie chcesz, bo ja narazie probuje to przeczytac w oryginale po angielsku i nie za bardzo. Slyszalam tez ze jest jakeis wydanie polskie pisane prozą. i powtarzam jeszce raz: TO NIE JEST O ROMEU I JULII TLYKO O MERKUCJU. |
może sie przyda -.- nauczycielka od polaka powiedziała że może nam to da za lekturę no no plx >.<
@UP: czuje się mniejszością ... ee to fajnie :D |
She_Devil: zedytowalem troche Twoj url. A na przyszlosci prosze o usuwanie z urli czesci odpowiedzialnych za sesje (np. PHPSESSID=, SID=, PHPSID=) - takie zostawienie daje fajne mozliwosci ataku (SID snatching).
|
Przeprszam, moj blad moja slepota o moja wielka wina.
@down Yeah, dzieki za laske. *Pada na kolanach* |
Bedzie Ci wybaczone. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43. |