![]() |
Lol?!
|
Nie wiem czy w tej fotcę chodzi o ten napis "he is pk "
Wydaje mi się że tak. I dla mnie to jest lol :P |
Niewiem czy kiedykolwiek niezauwyazyłeś że jest czasem bug i biała czacha zostaje a battle odchodzi ???? czyli że chodzisz z białą czachą i możesz wchodzić do terenów NON-PVP (Safe PLACE, Safe Area).
RE UP: Tu chodziło o Białą czachę i że gostek/gościówka jest w Depo (bo jak masz białą czache niemożna, ale zdaża sie BUG). Re DOWN: Następnym razem pisz tylko 1 post. a jak ci sie zatnie to nienaciskaj więcej "WYŚLIJ". |
^^ niezle
Jesli to niejest zadna przerubka to musial byc to poprostu Bug ale niezly SS ...unkatowy niekazdemu zdarza sie taka sytuacja =]
|
^^ niezle
Jesli to niejest zadna przerubka to musial byc to poprostu Bug ale niezly SS ...unkatowy niekazdemu zdarza sie taka sytuacja =]
Niech jakis moderator usunie ten post bo sa dwa plx i sory ale mialem cos z kompem :/ |
Nie.
Chdzi mi o tamtego kolesia ze skulle który stoi w depo. |
Mowicie: bug!
No jasne! Spojrzcie sobie w prawym gornym rogu SSa, jest tam bug, co prawda ledwo zywy, ale jest :D |
l o l
|
Zawsze zdarza sie bug gdy bug w pobliżu :), Niedadaremno te robaczki nazywają sie BUGI :D .
|
Przyznam ze tez kiedys widizialem cos takiego ale nie zrobilem SS. Fajnie to wyglada jak ma sie bial czaszke i stoi sie w depo. :P Fajny SS
|
Heheheh... fajne, a ciekawe czy jak by go ktos zaatakowal to czy by dostal biala czache hmmmm...
|
Re Up:
"All players are free to kill the marked character without any negative consequences for them." To znaczy, że jeśli ktoś będzi mieć białą czachę to możesz go bić bez przeszkud, i w tym przypadku to tesz jest na 95%. |
to zdjecie jest cienkie a szczegolnie grafika calkiem zamazany obraz.
|
Niezły SS. Przyznam że jeszcze nie widziałem nikogo w depo z czachą. Myślę że ten SS jest przed restartem servera bo wtedy możesz się wylogować nawet gdy masz fighta. 8)
|
Jeśli chodzi o jakość zdjęcia fakt jest zła,ale robiłem je mało znanym programem śpieszyłem się żeby tego nieprzegapić.
|
Chciałbym mając skulla wchodzić do depo :D
|
HMmm
NIe za fajne to:)
|
Cytuj:
|
a mi ten link nie działa abuuuuuuu
|
Nie no moze byc ja tez kiedys wszedlem do depo z biala czacha bo zabilem kolege przez przypdaek ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |