![]() |
Pytanie o hellgate
Zacznę od tego, że gdy chciałem kupić klucz do Hellgate naszła mi pewna myśl. Klucz z tego co wiem kupuje się u tego gościa w Ab'Dendriel, który mieszka blisko wejścia do Hellgate, ale gdzie kupić/zdobyć mysterious fetish(czy jakoś tak) o ile nie jest to Quest Spoiling proszę o pomoc
______________________________ Pitakon Druid lv15 mlv22 skills 21 club; 22 shielding (all rośnie) :cup: Trimera PS: w razie czego kontakt na priv lub gg:1147759 |
Mysterious Fetish wypada z dsa (rzadko). It's all.
|
Nom, tak jak powyżej, więc lepiej idz na DSy albo postaraj się od kogoś kupić tego fetisha.
|
No a propos to jak dokladnie dziala ten mysterious? Co mam z nim zrobic?
|
dzieki mysterius fetish mozna wrócic z Hg teleportem a nie idac przez waspy
mozna go wyjac z dsa jak ma sie fart albo dosctac od NPC na draconi tylko trzeba zabic pare smoków i dla po drodze |
Dzięki a czy bez Mysterious Fetish'a da się wyjsc z HG jezeli mam 15 lv????????
|
@up.
jak jests palkiem, to ile ty masz dysta ze sie pchasz na hell gate na takim lvlu?!?! |
me noob plx... co to jest hellgate???
|
Cytuj:
Hellgate znajduje sie pod Ab'Dendriel, jest bardzo duzo roznych potworkow zaczynac od bugow konczac na gsach, mozna dojsc rozwiez na draconie, ale to juz inna sprawa. @up up Palek 15 lvl da sobie rade w hell, jak nie bedzie mial lagow to dsy moze zabicjac |
me too n00b... Co to jest draconia please powidzcie co tam ciekawego i t p
|
Cytuj:
Draconia to wyspa do której idzie sie przez hell gate, na wyspie jest cmentarzysko smoków, conieco żywych smoków, jeden Dragon Lord, i z niezbyt wartościowymi nagrodami, ale bardzo ciekawy quest:). |
ja mam pytanie czy sorc na moim lvl/mlvl moze isc expowac w HG jak tak to gdzie bo nie chce na dsa sie natknonc
|
:) Postaram sie wam pomuc.... http://members.lycos.co.uk/machu12/filmy/ ostatnio wklejono ten link w dziale filmy tam jest caly Hel Gate milego oglodania. Sry za bledy :P
|
Darky zrob cos z linkiem :/
|
To nie mój film :P Dalem tylko by pomuc.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |