![]() |
Szukam vice i ludzi do nowej polskiej gildii na Harmonii
Otóż chciałbym założyć Polską gildię. W związku z tym poszukuje vice i ludzi co byliby chętni mi pomóc. Najlepiej jakbyście mieli 25lv + i dobre skile. Mam 52 lv i bede przewodził gildii ;) . Nazwy jeszce nie ustalilem, ale mam kilka propozycji. Jakbyście mieli jakieś lepsze do msg do Dragon Moonblade.
- Rodzina Soprano - Elite of the Light - Zakon Kawalerów Miecza - The Gathering - The Grudge - Dark Temple - Jackass - Wildboyz - Shadow Hunters - Wild Spirits - Opus Dei - Lost Warriors Na początek nie będzie trzeba nic płacić. Potem jak zajdzie potrzeba kupimy sobie gh. Jak dacie msg do mnie to mowcie od razu, że w sprawie gildii, bo duzo noobow czesto do mnie pisze byle z głupotami :D Cya |
Jestem Sorcem na 15 lvl (level szybko rośnie :]). Chętnie dołączyłbym do Gildii. A ze swojej strony mogłbym zaoferować Runa !!! :evul:
Odpisz plx. :cup: A jeżeli chodzi o nazwe to podoba mi się Shadow Hunters B) |
Gildia__yo
PALEK :lucznik:
27 lvl 11mlvl skile: dist;57 shild;43 jeszcze musze dopracowac obecne residence -_-_-THAIS pomysl i daj znac na forum |
Yo ludzie
Czy mógłbym sie przyłaczyć?? mam 25 lvl ;) 4 mlvl B) i skille 54/52 ;( ;(
Popieram druidka Miyakishi Shadow Hunters to faaaajna nazwa :cup: B Jeżeli rozważysz moją propozycje to napisz na maila: [email protected] |
Ja natomiast oferuje zaplecze techniczne (czyt. forum) dla tej gildii. Jeśli interesuje to załozyciela to niech się ze mną skontaktuje.
gg: 1970054 mail: [email protected] |
Cześć wszystkim. To mój pierwszy post.
Jestem zainteresowany dołączeniem do tej nowej gildii. Mogę chodzić na huinty w charakterze blokera np. |
kasuja wszystkie posty powod w podpisie
|
Jaskass bardziej pasuje do nazwy grupki debili niż gildi. ;)
|
kasuja wszystkie posty powod w podpisie
|
Masz może coś do Opus Dei? Bo coś mi się wydaje, że masz jakiś problem w związku z Opus Dei...
|
imie Davan Durus
profesja:sorc lvl:20 mlvl:26 skille:sword 19,shild 22 moge robic hmm i sd dla gildi :) można mnie spotkac w carlin jak by co to e-mail:[email protected] |
Chciałbym dołączyć :)
Chciałbym dołączyć do gildi jako bloker mam narazie 14lvl ale teraz skiluje i bardzo szybko wszystko leci w kwietniu na urodziny bede miał nawet PACCA :cup: Więc proponuje się!! B)
ZimnyMarian Knight Carlin/Harmonia 14lvl 41/36 2mlvl |
chcialbym dołączyć.
mam 2 postacie z pacc: 19 master sorcerer( nie gram nim juz) 13 knight skilluje i nie expie. tymczasowe skille to: 54(60% do 55) i 51(90% d0 52) imiona postaci to: Klosz(sorc) Niko Knight(knight :) ) odpisz plx |
mam 24lvl 4mlvl knight
moge sie dolonczyc MSG scorpio igor gildie nazwij JACKASS moge byc steve-O |
Ja tez chce :P
Mam 14 lvl (bo spadl) druid mlvl 18 imie Nektarius miasto kazde oprócz tych dla pacc |
Nick: Kenetopu
Profesja: Knight Lvl:18 Mlvl:3 Skills:50/52 Pacc:None Mogę? |
Ja Tez bym chciał dołączyć do waszej guildii. Lvl 20 skills 48\46 (trenuje)
|
Cytuj:
|
druid tylko 10 lv i 10 magiczny.moge dołączyć? :confused: :confused:
|
Ja bym bardzo chcial dolaczyc xD sorc 20lvl 28mlvl
:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |