![]() |
isle of kings
mam pytanko gdzie na isle of kings jest resp szkieletów bo na mapie respu pisze że na -1 poziomie są same szkielety ale gdzie jest zejście do tego respu
|
Wiec tak ...
Na wstepie ciesze sie ze jestem pierwszy :)
Po srodku ow wyspy jest domek , kaplica , swiatynia , pustelnia nie wazne jak zwa tak zwa :). wchodzac do niej po lewej mamy pomieszczenie z dwoma dorsikami i 2 x red klamka :) po lewej jest Mnich z ktorym trzeba pogadac by moc otworzyc i zejsc nizej przez drzwi z red klamka , wiecej nie moge powiedziec bo quest wiec zasady sa. W ponizszych katakumbach sa DS Sleykery Szkiletu gohule i rare do poogladania :) a i na samym dole Monk. Da sie zejsc jeszcze nizej ale trzeba questu i uwazam to za samobojstwo :) U gory na ktoryms z pieter sa monki ale nie tykaj ich nawet bo bedziesz mosial placic za wydostanie sie z tej wyspy chyba ze znasz pewien nie legalny trik :) A klucz do monkow up znajduje sie w szaszce kolo mnicha na dole :) |
a czy w tych katakumbach zaraz na -1 poziomie som tylko szkielety czy cos wiecej mapa mówi że tylko szkielety ale ja wole doświadczonych graczy o pomoc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |