![]() |
Nowy potworek <lol>!?
http://img.photobucket.com/albums/v7.../tibia0011.jpg
odazu mowie ze to nie fake |
ciekawe??
no ciekawe co to jest!!!!!!!
|
nawet jesli to nie fake, to masz tak nowe wiadomosci ze hoho...
popatrz na date... nie chce wiedziec co to u Ciebie swiezy chleb... pewnie sucharki wcinasz http://www.l4m3egg.republika.pl/r.gif |
Lol bylo pelno razy..alez to ciekawe wow!
|
Moze stalker:P
on przecie znika chyyba no nie??:P |
Bardzo mało prawdopodobną hipoteza może być to że jakiś GM sie na niego wkurzył i go zabił a niechce robić afery więc to zamazał :D Nic innego mi do głowy nie wpadło :o
|
zabil go jakis human który potem deletnął chara
|
Gm???
Cytuj:
|
jak NPC zabija to nie wiem czy nie pisze w ogole deada czy pisze wlasnie tak.
ale to na wlasna prosbe. |
@up
jak npc zabije to bedzie np. killed by fire @topic poprostu jakis bug -.- nie ma sie czym podniecac. Slyszalem tez, ze do zabicia mozna uzyc trap ( albo przynajmniej kiedys mozna bylo )ale bylo to dosc trudne - moze wlasnie ten gosc zginol przez trap i dlatego nic nie pisze. |
bug?
Jak ktos ma taki z***any nick jak blood ivann to sie niedziwcie :D ze nawet bugi sie go trzymaja :/
_______________________________________________ P.s pawel tw wasze gsy z pucusiem to bylo smieszne :/ Bartek |
Bład na stronie i odrazu sie podniecac...
ech |
Ej Petozu2 Nie Mówiłeś przypadkiem do jakiegos Strażnika ( Fuck You) :P
|
<lol2>
o co wam chodzi ze sie podniecam -.- poprostu pierwszy raz widziaelm cos takiego ;/ i chcialem pokazac
Matrixen: Nie mówilem do straznika bo to nie moja postac; P |
Poison czyli mozliwe, ze zginal od trucizny,np. na rooku na prawdopodobnie katana quest sa te dymy trucizny, jak one cie zabija pisze wlasbie takie cos
|
Cytuj:
|
lol... jak widze ten temat i te noobowskie posty (nie wszystkie) to mnie glowa boli <_< jak zginiesz na trapie to killed by hit ( przed tym update ze skullami mozna bylo tak zabijac, teraz trap nie robi nic ludzia ) jak npc cie zabija a jest to chyba only straznik to by fire jak zginiesz na poison to by poison a jeszcze ktos napisal ze GM mogl go zabic >_> to bylo poprostu pro;] GM nie moze ingerowac w gre <_< odrazu za to moze byc zdymisjowany... tzn moze banowac ale chodzi mi o to ze np nie moze zabic kogos badz jakiegos lured potworka >_> a poprostu to jest zwykly bug albo autor zrobil fake >_>
|
|
Cytuj:
|
Mój kumpel tez mial takie cos na starej postaci i mówil ze padl od poison 0o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:45. |