![]() |
Hero Hunt Double Spawn
Kolejny Hero huncik ;) tym razem Double Spawn.
41 Royal Pall bloczy Hero ! http://members.lycos.co.uk/goldifenix/heroseczki.rec ~170min Huntu >>Comment's Plx<< |
Arya
Fajny Filmik
|
Cytuj:
|
Arrya
Cytuj:
Ohhh,jaksi TY jestes Boski heh jakbys chcial wiedziec jestem starszy troszeczke od Ciebie i nie zycze sobie takich tekstow obrazliwych wobec mojej osoby,zrobilem Ci cos? Ps: Dzieci juz powinny spac B) [Co do filmiku jest fajny] Pozdrawiam |
Cytuj:
Czepiasz się, bo nie masz kontrargumentów na swoje kretyńskie zachowanie :) Starszy jesteś?? I co masz siuraka dłuższego o 1 cm?? A!! Nie o 1.1 cm..... Jesteś żenujacy.... |
Arrya
Czesc owszem tez nazywam sie Maciek,tylko niestety jestem troszke starszy mam 23 lata,ale to tylko 11 lat,a Co do twoich odzywek to mozesz sobie tak mówic do kolegów dzieciuchu B)
Nie chce wiecej komentowac takiej rozmowy,Pozdrawiam Wszystkich :baby: |
Cytuj:
Jak na swój wiek zachowujesz się głupio, a to że masz 23 lata i wydaje ci się, że jesteś mądrzejszy od innych to źle świadczy o tobie i inni sie na tym poznają :) PS: Ty za to masz typowe odzywki małolata "mów tak do swoich kjolegów", jestes brzydki, bo ja jestem starczy", etc. Co do jednego masz rację-nie warto ciągnąć tej dyskusji.... |
Może Panowie tak skończą się kłócić i More Comment's? :P
|
Co sie bede rozpisywal ... Gratz za bloczenie Hero ... Nice :cup:
|
Jej zamiast się kłucić (sam mam 14 lat) może byście ciut o filmiku napisali?? Mi osobiście się podobał, szczegolnie bloczenie na poczatku. A co do takich postow w stylu "yayaya jestem pierwszy jak obejze dam commenta" to jest to zaśmiecanie forum i powinny być bany za to! X(
|
@up
zgadzam się z Tobą, nei wiem czy koniecznie ban, ale upomnienie raczej ;) tak pisza tzw. "n00by" jajaja jestem pierwszy itp . niestety jak widać dużo ich tu. Pozdro |
Wiesz filmik spoko sam mam 40lv knight i bylem wczoraj na heros huncie tylko że 3 moich kumpli padlo na mas kiku ja w ostatniej hwili ropnelem sie do jamy z 3 dragami czekalem pol godziny na pomoc padl 57 lv 47 i 34 pallek ktury neimail tyle szczesca co ty kiedy sie lognelm wszyscy neizyli i zaczol mnie nawalc hero wiec pofarcilo mi sie ;] B)
|
mass kick sila wyzsza ..... wiem co to znaczy padnac na mass kicku -.- nie jestes winny, nie masz do siebie pretensji a znowu odrabianie levela .. skilli .. czasem eq =/ moze w koncu to naprawia? PS. wczoraj tez mialem mass kick bylem Pkowac mialem 2 zerki zsummonowane i musialem na nowo je robic :s
More COmments plx? |
Cytuj:
|
ale mylisz 2 pojecia mass kick to nie twoja wina ze dedles ..... i nie jestes winny temu ze musisz odrabiac lvl, skille a jesli chodzi o PKowanie to sprawa wyglada troche inaczej ;)
|
A u mnie się nie chce ściągnąć ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
A mnie ciekawi jedno skad on ma filmy w moim wykonaniu :D
|
Stary muj kumpel dragon lance stracil drugi c legsy i f axe a 3 na 57 mial red skula to caly p set stracil to luzik puzniej przyszla ekipa ratownicza i loot oddalismy ludziom ale jak wracalismy to tez prawie padlem 2 razy jak umiejetny sorcek przyblokowal mnie i kumpla potem tak przez przypadek wbilem sie do pokoju pelnego stalkerow i ds tylko gfb gfb i mialem red hp juz myslalem ze padne to jakims cudem kumpel mnie ropnol zaluje ze tego na filmie nie uchwycilem.Normalnei BLADE 3 TO SIE CHOWA B)
|
Czy mozna uprzejmie prosic o ri-host na jakims innym serwie? Nie na Tripod?
|
no faktycznie film teraz nie chce sie sciagac - dlaczego?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48. |