![]() |
Venore, dzwignie...
juz dobre 5 miesiecy gram w Tibie i uwazam ze Venore jest najlepsze i kazda postacia tam wlasnie przebywam. Jednak ciagle zastanawia mnie caly system dzwigni i plytek ktore sie obnizaja po nadepnieciu... Sa one nad dp.
Szukalem takiego tematu ale nie znalazlem, wiec jesli byl to musialem niezauwazyc.... |
ja sie sam domyslilem co to jest i wiem jak to dziala xD. to sa wyscigi psów.najpierw ktos musi zagonic psy na te pola pod dzwignią a potem przesunac dzwignie i zamknac psy na tych polach. potem gdy pdy sa zamkniete wszyscy wychodza z torow z psami i jedna osoba pociaga za dzwignie. psy biegna na drugi koniec toru (albo nie). jesli pies stanie na przycisku z drugiej strony zapali sie lampa. w tibii tez jest hazard :P
|
Up@ Hehe Jesli mowisz prawde to niezle jaja musza byc..........
|
Cytuj:
Dobre dobre:p ale zapala sie lampka jak sie nacisnie? chyba nie bo nie ma gdzie... |
Dzieki za opowiedz. Niezla faza jest jak sie o kasy zalozy... Jesli chodzi o lampke to zapala sie ona na gorze, nad dp (mozna powiedziec ze na dachu dp) po lewej stronie. Fajna sprawa i mozliwos zarobienia gotowki na zakladach, polecam :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |