![]() |
Orc Ride.
Godzine temu na Hiberni mielismy Orc Ride. Jako ze nigdy nie bylem jego swiadkiem, to sobie tam poszedlem. Moze troche malo walki, ale to moj pierwszy Orc Ride i nie mialem pojecia gdzie i czego sie spodziewac.
Btw. - duuuuuuuuuuuuuuuuzo trupow 8o http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia...s/orc_ride.rec |
Juz Biore Sie Za OGlondanie POzniej Dam Comenta...
Ale Jestem Pewnien Ze Filmik mi Sie Spodoba :P |
Superrrrr
Filmik Jest Za******y Ale Ale Nice Loot I Duzo Duzo Trupow :)
|
na prawde bardzo fajne.. jeden z najlepszych filmikow ktore ogladalem.. serio :D
|
Sciagnelem.Jak bedzie save serwer to ogladne i zedytuje.
Ale ty jechales z tymi orkami :P szkoda ze loot dupny :) |
ow jee
Zaj****cie taki jak tki najazd. :P Ostry exp ;) No wtopa że G-Arma wtopila ale tak bywa :/ Ogółem full wypas ]:->
|
Zaraz sciagne i jak obejze to ocenie :]. Coś czuje ze filmik bedzie fajny. Nice i jeszcze raz nice niezly ten nalot ^^. Wiecej takich filmików plx :D
|
Super jeden z lepszych najazdów a właściwie najlepszy najazd. X(
Takie looty ;( że mnie tam nie było |
:d
Film naprawde 1 klasa bardzo fajnie sie ogladało nie dłuzy sie naprawde ładny
|
:evul: filmik bardzo lajtowy i faktycznie ładny loot gratz
|
orki
naprawde cooooooooooool filmik chyba sie przeniose do thais :P a powiedz kiedy to byBo jaka data plz
|
Cytuj:
|
Lol :]
Filmik mi się bardzo podoba. Wy***any lvl i mlvl good :] 8o
|
huhu ... Nice loocik ... Na Azurce tez by mogli raz zrobic cos a tu tylko raty,raty i raty :D
|
Nom.. Lifely ładny filmik :P.. loocik nie był taki zły.. gratz..
Czekam na kolejne :P.. |
@off topic
dziś o godzinie 9:30 był atak orków na novie jak na isarze też to może cipy zdecydowały na częste ataki :o ?? @on topic niezly filmik troche tych trupków było a ile krwi >.< ale HaM jesteś ci powiem -.- koleś jeden dedł stracił Golden Armor mowił ci na msg!! o G armorze a tam koles jakis 21lvl kurde menda jedna se armor zagarneła i nic nie zrobiłes jak ci armor pokazała gdybym był właścicielem tego Arma to bym cie utłukł >.< |
Cytuj:
|
:(((
ja na tym ataq padlem stracilem 2 lvle mlvl 3 skile i wiare w siebie :((( moze widziales kto wzial moj bp byl tam energy ring bp uh i bp z roznymi runkami bylbym wdzieczny jakbys mogl powiedziec mi kto go wzial z gory thx cya ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Tak a najlepsze jest to ze za broniacymi miasta dzielnych wojownikow biega WIEEEELKA grupa noobkow i lootuja ciala...
Ale rzeczywiscie fajnych filmik. |
:evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup:
Za***isty Film jak *** :p GGGZZZZZZ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |