![]() |
Niezłe.UE troche nie udane :P loot był dobry.kilka Bp lootu.pewnie wyszlo ponad 5K..chciałbym tak :P niemoge nic innego powiedzieć niz "Big Gratz dla tego pana"
|
Zmień te zdjęcia na JPG,plx!! Nie da się nic zobaczyć, chyba, że się zaczeka 15 minut:/ a nikt nie ma tyle czasu...:/ plx,zmień to
|
Jak narazie wczytał mi się screen z twoim eQ i skillami ,47 mlvl taki sobie :( ale nie najgorszy ....
|
EDIT3: jzu widze all
nice nie powiem ale ten mlv na 41 lv?:\ |
Mi się ostatnie sceny wogule nie wyświetlają :(
|
Po 1) C***OWO WOLNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po 2) Połowa wogóle nie działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 3) UŻYWASZ TIBII GG:/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 4) To co się pokazuje to jest dno:/ 47mvl?? na tym lvlU!?!?! Dno!!! |
wiesz co skile to ja mam lepsze na 19 lvl druidem ale big gratz
|
SS-y długo się ładują, ale opłaca sie poczekać :)
Podro dla Pita ;] |
Cytuj:
Ja też bym czasu nie marnował na nabijanie mlv tylko expil ile moge... czym ty sie możesz pochwalić, że masz druida 15 lv i jakiś 40+ mlv? Nabij lv a nie mlv. Mlv każdy głupi potrafi....Dla przykładu mam kolege z rla, też gra na isarze: master sorc 40 lv, a ma chyba 42 mlv...I co z tego? on nie marnuje czasu na jakieś stanie przed dp i sie opierda***ie. Żeby stał i robił runy miałby taki sam mlv tylko lv pewno 20.... to tyle. Co do ssów to są niezłe. Nie patrz na lolków co nie mają pojęcia o grze. Isara rox! |
no nareszcie mi sie wszystkie wczytały ale
ogólnie gratz ;) dawaj więcej :D |
Kiedy wszedłem do tematu pomyślałem:
"Opłaca sie czekać? (bo się długo ładuje)" Dobra, niech strace. Ale nie straciłem, bo ssy ciekawy. Gratuluje ci nich. |
Sa jpgi cieszycie sie ? ;]
|
tylko 1 słowo ,,Wypas" ;)
|
Zdjęcia są bardzo ładne jak sie komuś nie podoba się to co tu widzi niech idzie se TVP1 włączy o 19:00 bo tylko to część z was potrafi ogladać. Jesli ktoś z was woli stać pod dp i nabijać mlvl i nazywa to grą to ja się zastanawiam czy wy przypadkiem za młodu na głowe nie upadliście :confused: .
@Off topic: Widze cząstke siebie na jednym ze zdjęć :p . |
Gz dla Pita spoko ssy masta;] daj wiecej plx?
Retired po deadzie od Urquella pzd dla Pita Eddka i Soza |
jest supa ;]]
|
co tu mozna powiedziec moze BIG GRATZ ??
zdjecia są super @ci co bluzgajo naucz sie oceniacz innych a moze spojrz na siebie?? |
Dodalem pare screenow do 1 posta.
|
Fotki konkretne :P, ładne UE, exori kolegi mi sie bardzo podobalo no i ogolnie fotki sa fajne. Pozdro i oby tak dalej !
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |