![]() |
Fibula ,Vega ,Senja
Witam po raz kolejny:D
Czy nigdy was nieciekawilo dlaczego cipowie dali tylko 3 wysepki dla faccow??? Bo mnie strasznie ciekawi i doszedlem do wniosku ze dali te wysepki dla faccow poniewaz by facce mieli zakoske jak to wyglada przemieszczanie sie miedzy wyspami i sprubowac wciagnac ich w kupno pacca:) A jak wy myslicie???!!! :evul: |
Hmmmmm....
Może i dlatego, ale moze im się nie chciało. Mnie tam nie ciągnie do pacca wogóle.
|
Odp: spytaj cip softu.:) A tak szczerze:może dlatego zrobili je żeby takie drudy i sorce mogły tam sobie robic lvl. Bo mi tam poszly lvle od 13 do 17 drutem (do tej pory). A może dlatego żeby knighty mogly sobie od mino wynosic loota? :berserk: A może dlatego bo tam są questy (to jeszcze nie QS). Mysle ze wszystko po trochu.
|
A Folda nie jest dla facc? Bo mówisz, że 3 tylko.
|
No przepraszam cie bardzo zapomnialem o foldzie dziekuje za skorygowanie mojego bledu:)
Żadzisz ziomus:P |
No to jeszcze "Dracona". Co by byl komplet.
|
Jeszcze Isle of King, ale trzeba wykonać questa o familly brooch (nie, nie powiem jak bo to by był QS ;P ) .
|
Wyspy dla pacc -
1. Folda 2. Senja 3. Vega 4. Draconia 5. Fibula To chyab wsyzstkie :) |
Up
UP Draconia jest dla facc?? :] Mnie sie wydaje ze nie :]
|
coz za debilny temat..... po co zrobili.....? zeby urozmaicic gre..... omg.....
|
Cytuj:
|
Fibula, Senja, Vega < Moim zdaniem po to, aby było gdzie umieścić zimowe potfforki i Mikołaja :D
I tak premium rulez! :D |
Wiesz niejestem pewien ale chyba Draconia to niejest wyspa dla facc'ów hm... mysle ze dla pacca;)
|
Draconia jest dla Facc i Pacc =P Dojdziesz do niej przez HG.. No.. tyle wystarczy..
|
ja sie z charlotte zgadzam ...
... a tak po za tym to zwykle wszystkie miejsca sa po to zeby gra byla ciekawsza.
Bys chcial miec np. : samo carlin i okolice?? no widzisz jest po to zeby bylo ciekawiej B) |
zapomnieliście o rookgardzie, to też wyspa dla facc
|
Wyspy są kolejnym miejscem do bicia exp'a. A po co je stworzyli?? Hmm... pewnie po to żebyś mógł się wybrać na wycieczkę krajoznawczą :p
|
Ja niewiem, ale myśle ze temu żeby zachęcic do kupna Pacc :)
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |