![]() |
Omfg...O.O
NOWIUTKI filmik z tibia.de , autorstwa Ninja Hover.
http://upl.silentwhisper.net/uplfold...lly_stupid.*** (Już działa). ***-***** Ps.1-to nie żaden hack-.- Ps.2-ja bym się po czymś takim pociął.... |
Ninja Hover !!!! :D
HAHahahaha znam go ;) Na poczatkach serwa z nim klikalem ostro x) @omg link mi nie dziala (taaaaaaaaaa wiem ze sie zmienia rotfl) :S |
Skoro to nie hack, dlaczego nie dasz w formacie .rec
A tak zaraz ludzie sie ci do gardła rzucą, zę próbujesz hakować. Zresztą Cytuj:
|
Cytuj:
A poza tym ten serv nieprzyjmuje .rec . |
Skoro, jak piszesz, to może trzeba było ściągnąć, rozpakować i wrzucić na Lycosa? Przecież nie jest to tródniejsze od hostowania na innych serverach.
Wiesz jak ludzie reagują na ***** ***** *****. Zaraz zawsze jest 100 postów:"Ty *** hacerze"<--Pisownia orginalna |
EJ co to wogole?
Jakas laska czeka przy dragach...koles przybiega...blokuje draga...i pada razem z niom..... BEZSENSU
|
Cyba miał to byc lov lvl hunt na dragach, ale cos sie z***alo.. :D
|
Srry ale nie sciagam w rar. , Nie znaczy to ze mysle ze probujesz haknac no ale nie sciagam po prostu :(
|
@Up
Ale zrozum, że ja mam to gdzieś, że ty tego nie ściągasz, to nikogo nie obchodzi, więc po co to piszesz? @Dwimenor On tego nie zamieści w formacie .re bo nie chce żeby strasznie podejrzliwi newbie/n00by to oglądały, to jest ich sprawa, on to daje dla takich, którzy nie boję się tego ściagnąć, aż cud, że Tibię ściagnęli i się o haka nie bali :S. @Topic Mogli go zabić, nice.. |
plik czysty.... ludzie..... samo sciagniecie ***** lub ***** nie zainfekuje wam kompa..... przed rozpakowaniem archiwum spradzacie zawartosc i jesli jest cos innego niz .rec to nie rozpakowywujecie i nie ma sie o co martwic. ten plik jest czysty.
@topic kick na dragach... pech... ludzie gineli w glupsze sposoby. |
@Thero
A czy ja powiedziałem, że tam jest jakiś syf. Po prstu zwróciłem uwage, że wiele ludzi tego nie ściągnie bo się boją(Ewentualnie nie umieją odtwarzać, a chcą na mądrych wjść). Przecież gdyby był zainfekowany to bym to odrazu napisał. A myślałeś, że nie sprawdziłem?? Cytuj:
|
Facet tyle miesięcy robił skille, nabił ten 46 level, i wszystko po to żeby pożyć 4 sekundy dłużej niz biedny ośmiolevelowiec:) I jak tu nie zwątpić we wszystko:)
Jednego nie rozumiem - skoro ta kobita (8lev) widziała że bloker ma disconnecta, to czemu nie zwiewała? Miała duuużo czasu:) Pozdr. |
@ Thero & Scream
Thx, nieliczni normalni:) @ Sto Ona próbowała go odpychac z lini f-wave`a draga, poprostu go ratowała. |
Dokładnie, dokładnie filmik super. A ta low lvl pokazała, że potrafi się poświęcić dla kolegów BRAVA dla Niej ( chociarz miała o wiele mniej do stracenia, niż ten drugi..) ale i tak godne pochwały ;p .
A tak na marginesie: OMG ******** RUN!!!!! |
jest jeszcze opcja "otworz plik z bierzącej lokalizacjii" , sprawdzasz czy pisze "plik rec" i jak wporzadku to rozpakowujesz.
|
Ano pewnie ze zgineli..np. ty ? Scary.. B)
|
Eh... znowu gadanie o wirusach.
Jezeli ktos uwaza ze w pliczku jest wirus to niech po prostu nie sciaga po co gadac ze to napewno wirus czasami lepiej przemilczec :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |