![]() |
Demony Inferna
Zalecam przewinac pierwsze 1.5h nic sie niedzialo. Nasz pierwszy demon hunt, niektore momenty sa troche noobskie ale zdeczka stres i zmeczenie dawalo o sobie znac ( 1.00 w nocy :P ).
Ja to ten zalagowany bloker... Obejrzyjcie do konca pod koniec cos ciekawego wypada ;], nie to o czym marzylem ale zawsze cos :D http://rapidshare.de/files/693189/da...**a_s.rec.html manual Patrzecie nizej @Thero ... wyjasnia co zrobic z gwiastkami ;P po zaladowaniu strony przewin na sam dol okna i kliknij "free" potem trzeba poczekac 70sek. i pojawi sie link na ktory trzeba kliknac. Milego ogladania. Sry za te problemy ze linkiem... nastempnym raze zrobie to inaczej, teraz nieche mi sie wszystkiego odkrecac Thunder Birth |
Podaj normalnie rec a nie jakieś html.
|
Niechcesz niesciagaj nikogo niezmuszam.
html dlatego ze serwer na ktorym film jest zamieszczony niejest darmowy w 100% i trzeba troche poklikac zeby zaczelo sie sciagac. Thunder Birth |
Fajny filmik :) Tylko dluuuugi :D te pierwsze 1.5h to masakra -.- ale gz lootu ^^
PS: Nie wiem o co tym goscia chodzi co pisza na gorze -.- Thunder hacker? lololollol wezcie najpierw zobaczcie a pozniej oskarzajcie (lole) |
Ja sciagne ;p
Thunder hak mi plxxxxxxx ;) |
File /files/693189/damir_at_****a_s.rec.html not found.
Rehost plx :P |
@Up
Jesteś masakrycznie spostrzegawczy.. "****" uzupełnij stosownymi literami, czyli "k-u-r-w", oczywiście bez kreseczek, po prstu jak napisałem bez to się ocenzurowało ;). Link byłby od razu dobry, ale niestety/naszczęscie na forum to słowo jest ocenzurowane i kiedy próbujesz je wpisać pojawia sie inne (lol). @Topic Nieźle przynudzaliście ;). btw. Dami_at_kur-wa_s <-- co za zmyślana nazwa ;P. @Down http://rapidshare.de/files/693189/d...kur-wa_s.rec.html W innym wypadku: Tumanom mówimy: NIE. |
Poda ktoś w końcu poprawny link ? :/
@edit chodzi mi o bezpośredni link |
@up Ja nie wiem o co wam chodzi, jak ja klikam to mi normalnie laduje, kumple tez normalnie sciagneli, wiec naprawde nie wiem o co biega.
Thunder Birth |
1. Troszkie to wszystko nieintuicyjne, ale prędkość wynagradza wszystko:)
2. Połowie ludzi utrudniłeś życie tymi gwiazdkami. 3. Następnym razem użyj potęgi zipa, bo 4MB niespakowany plik to po prostu chamstwo (i zapewnisz sobie duuużo wpisów w stylu "chaker!!!", "czemu zip!!" itp:) - a Twój wątek przez długi czas będzie się cieszył powodzeniem). Pozdr. |
@Stu
Wezme sobie twoje uwagi do serca ;P Thunder Birth |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45. |