![]() |
Walentynki
Walentynki tuż, tuż :D
A ja mam problem, mianowicie chodzi o to ze nie wiem co kupic dziewczynie na walentynki :( Co proponujecie zeby zakupic? Glosujcie i proponujcie xD |
a w jakim wieku dziewczyna? bo kupowanie np. 14 latce bielizny to bylby... kontrowersyjny pomysl ^^
|
Otóż Gimli dziewczyna jest 15-latką, ale za kupienie bielizny by sie nie obrazila :D
|
propozycje z sondy są do bani :P wysil mózg i pochodź po sklepach tylko ty ją na tyle znasz żeby kuoić odpowiedni prezent... ale ja zastanowił bym nad jakąś ORYGINALNĄ płytą z muzuyką
|
Jeżeli ma komputer i internet to mógłbyś ją wprowadzić do świata Tibi.
|
Bielizna to dobry pomysł. Może by się podnieciła i zechciała bardziej zbliżyć się do Ciebie i zawęzić Wasz związek... :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Hmmm, nic z tej listy się nie nadaje. Musisz pochodzić po sklepach i poszukać tego, co ona NAPRAWDĘ lubi i z czego będzie się cieszyć. Walentynki to święto jedyne w swoim rodzaju i prezent powinien być adekwatny.
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ona by cie chyba za to zabiła lepiej tego nie rób nie uzależniaj jej! |
Kup jej cos miłego, coś co naprawdę lubi.
Nie pytaj sie nas bo my jej nie znamy i nei możemy ci podpowiedzieć Temat do zamknięcia |
Nie, no ja akurat nie wysilam się zbytnio na walentynki.
1. Nie jest to dla mnie jakiś super dzień, jest mi obojętny 2. ale kwiatka kupię i powiem kilka miłych słów na uszko... ;) |
ja bym kupil bukiet roz
|
odp.MANIAKA
Podaruj jej paca na rok:D
A poważniej kwiaty,i cała reszta zależy od ciebie.:) Życze udanego wieczorku;) |
Ja konsekwentnie kupuje kwiaty, do tego wystarczy wypisac ladny bilecik; musi byc zadowolona.
|
Ładną i tania bielizne oczywiście. Przelece sie raz dwa na odzież używanA I KUPIE JEJ NAWET DZIECIEĆ par i wyjdzie mnie jakieś 10zeta( wiem że jestem malo romantyczny)
|
Hmmm......
Kup jej może jakiś piękny bukiet kwiatów.Nie weim dokładnie co by Ci tu polecić . Nie wiem jaki ona ma gust :( |
... weź ze sobą trochę kasy wybierzcie się na jakiś rynek... i chodźcie od sklepów typu ciuchy, bielizna do biżuteria, perfumki... dziwczęta to kręci ;P
|
ja mysle ze powinienes kupic cos do masazu intymnego go kobiety po walentynkach beda musialy dlugo odpoczywac :D najlepiej jak bys kupil jej z 2 paczki ....... nowisz czego p... :P do...... heheh bielizna moze byc bo kto wie co cie spotka w zyciu aaaaaaaaa i jeszcze jakas masznke do golenia bo w polsce sie robi puszcza powoli ale co tam warto troszke siana wydac na walentynki przeciez sa raz w roku hehe powodzenia w........:P
|
Nie nie lubie walentynek, nie obchodze tego amerykanskiego swieta. Polska ma wlasne nawet ladne swieta. Nie dajmy sie amerykanizacji:/
|
Dlaczego Smeagol, nie lubisz tego swieta?
Mi sie ono bardzo podoba :D Nie wszystko co z ameryki jest zle :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |