![]() |
Napiszcie cos o teleporcie
Napiszcie coś na temat "teleportacji", czy jest dostepny taki czar a jeżeli tak to "czy" dla graczy bez PACCa jest dostępny, dla jakiej postaci (knight, sorecer, palladyn, druid) i wogóle coś na ten temat(dzialanie, mana, który poziom itd itp) z góry dzięki za odpowiedzi.
|
Teleport to nie magia tylko błąd w grze wykorzystywany (nielegalnie) przez graczy.
|
Nie ma takiego czaru ^^
Można w pewien sposób steleportować się do swojej świątyni ale to chyba wykorzystywanie pewnego buga (może i nie buga :P) w grze. |
Tak trudno zajrzeć do działu czary spontaniczne/runiczne/maga/itd.? Zobaczyłbyś że takiego czaru nie ma. Jeśli widziałeś że jakiś gracz krzyczy "TELEPORT PLX" znaczy że chce wykorzystać błąd gry i przeniesc sie szybko do swojego miasta(nie pisze jak to działa bo dopiero by się zaczęło :) )
PS.podobno CIPSoft zakazał teleportacji ale nie jestem pewien PS2.Ale ja mądry jestem :p |
teleport na pewno jest zakazny. Wiem bo kiedyś gm mi chciał wlepić bana za to ale powiedzialem że nie widzialem i że nie bede i sie odczepił. teraz już nie używam teleporta...
:p |
Ja wiem jak wykorzystać buga do teleportacji do miasta (konkretnie do świątyni)! Idziesz do Carlin, do kanału. Szukasz takiego:
http://i2.photobucket.com/albums/y28/marcin17/s2443.bmp potworka. Idziesz z nim w jakieś mało uczęszczane miejsce (by nikt ci go nie zabił) i klikasz na x w prawym górnym rogu ekranu. Odczekaj pare godzin i zaloguj się znowu, po zalogowaniu będziesz już w świątyni. Proste, nie? :P :evul: :) :p :evul: :) :p |
@up
:D:D:D |
A czy tzw. T-BOOKIEM mozna sie teleportować?
|
OMG! Nie ma czegoś takiego jak czar teleport albo T-Book teleport. Teleport to jest bug w grze. Nie wiem czemu ale tylko PACCi mogą zrobić.
|
teleportowanie jest nie tylko dla paccow kazdy tak moze i wiem jak to robic ale nie stosuje tego w grze bo jest to zabronione <a po co mi ban?!!!!>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |