![]() |
Rook Aninhilator
Przedstawiam fake pobrany z forum tibia.de, jest to naprawdę profesjonalny fake (nie to co tu), jako iż mało Polaków tam, zagląda wkleje go tu :P (jestem lamer)
Rook Aninhilator http://img.photobucket.com/albums/v6...wQuestRook.jpg Podziękowania dla tibi.de |
Bardzo ładne wykonanie i jak jeszcze coś znajdziesz to dawaj tutaj a pozatym bardzo realistycznie to wygląda i nad tym ktoś sie napraacował i to nieżle... 8o
|
Hhehe dobre nie ma co ;)
|
Baaaardzo dobry fake tylko jeden baaardzo rażący w oczy błąd, a mianowicie na pasku hp jest liczba 261, ale w tabelce "Skills" (czy jak to tam...) jest Hitpoints 300
|
Świetne włożyłeś w to tyle pracy ...
Pomysł 10/10 Wykonanie 11/10 ;) |
Cytuj:
OMG!!! Przeciez on to tylko wkleił z Tibia.de :/:/:/... |
ładnie
hunter powinien zadawać hity po 70-100 lub więcej 8o (tak mi się wydaje, z takimi skilami i eq) a ogólnie to super pomysł :D |
Cytuj:
GRARULACJE SKŁADAĆ DO AUTORA<nie wiem kto to:Pspytajcie się gościa co topic założył) |
Tak jak w "fibula atakuje rookard" (sry jak jakas literowka :p) ale tym razem przynajmniej podales sensowny powod a nie tak jak tam B)
P.S. mimo ze juz pisalem jeszcze raz przypomne ze istnieje taki temat jak przyklejone prace :p me'r evul plx0r |
To już kiedyś było na tym forum.
|
Fake niczego sobie :) Brak mi słów aby opisać to arcydzieło -.- Poszukaj więcej :P
|
Masz Racje Badzo Tez Widzialem To Na Jednej Z POzagranicznych Stron i Nawet Na Jeden POlskiej Ale Przyznam Ze Z POczatku Wiezylem Ze JEst Anilihator Na Roku Ale PO Tygodniu KOlega POwiedzal Mi Ze To Jest Fake :]
|
niezle ale stare...
|
rodzi sie talent
pomysl 40/40 wykonane 80/80 OMG THAT IS EXTRA |
Widziałem to na tibia.de fajne, ale zamiesc swoje fake'i.
|
@up
Chyba pisał że mało tam osób zagląda -.- jak ty to tam widziałeś to fajnie, nie komentuj. @topic Nice, hehe BAAAAAAARDZO DOBRE wykonanie, te "Aaaaahhhh!..." Huntery i ten loocik z niby questa niezły :P |
Bardzo ladny fake... pomyslowy ;]
|
Quest bylby fajny ale zaloze sie ze nikt by go nie wykonal (Huntery sa postrachem nawet dla lvl 20+ ;]
|
Cytuj:
Nom jest taki temat Cudze Prace Co do fake to bardzo ladnie ktos go wykonal, zadnych bledow nie widze ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |