![]() |
Cachero 196 master sorc kilka sd po 1000+
|
pierwszy poraz pierwszy fajny ten film :)
|
ściągne,oglądne i wpis dołącze... :P
|
Supeerrrr
Nie no filmik za***isty:) zwlaszcza hity
miec takiego sorca:) ale mam jakis blad name mi sie nie wyswietla ani name charkow ani potworkow tylko zycie:/ ale filmik grtz wielkie pozdro |
Filmik wy***any tylko krótki :P
|
GZ dla niego.
@ Vudi Crtl + N |
Oglądałem już ten filmik ale komenta trzeba dać i wielkie uznanie dla "wymiatacza" Cachero. Normalnie tak gościa podziwiam, że sam bym sorca zrobił, ale PACC nie mam, a sorc bez PACC to według mnie, jak żołnierz bez karabinu :/.
P.S. Warto spojrzeć na loota z hunta. Mhm... by tak coś zapodał :P. P.S.2 Może jakiś konkursik na PACC :P, z chęcią bym wziął udział :P. |
Nice nice i jeszcze raz nice ... Hity po 1000 + ... More plx :)
|
Heh wlasnie sciagam.. oby byl dobry :D:D Ale po 100+ to ja z baseballa wale :P:P
|
No filmik fajny szkoda ze gosciu ma bana i szkoda ze lamie regulamin<do konca nie wiadomo ale..>
|
Fajny film :) A co do bana jest skrocony o polowe ;)
Nice stuff i skille Leftego ;) a na sd Cachera az milo patrzec B) Szkoda ze filmik taki krótki, oby wiecej takich :) Calmera rox :wiking: |
Extra film :) Najlepsze jest jak gościu wyrzuca z Behemota Dark Armor i Double Axe, a ten drugi: "Nób loot" (czy coś takiego) :) Wiem, że dla takich lvl to są śmieszne rzeczy, ale dla niektórych... :P
|
wreszczie jakis zaje***** filmik z calmery
|
Fajny filmik a loot...Mmm jeszcze lepszy :)
|
Lol
Fajny loocik... 15K w samym gp...
|
Hehe...co moge powiedziec: "Gratz"
:p on powinien dostac bana z te Hity :P a Blocker powinien dostac bana za loot ;)
|
Nie pozwoliłem na wyjście tego filmiku poza Tibia.de, nikt mnie o zgode też nie spytał, więc filmik z serveru zostaje usunięty.
I najprawdopodobniej żadnych innych w najbliższym czasie nie umieszcze. |
Cytuj:
Ale z ciebie Menel ,a myślałem że spoko koleś jesteś...-.-' |
Cytuj:
To raz, dwa że nikt mnie nie spytał czy może się dzielić moją pracą. Nie miał bym nic przeciwko gdy by ktoś mnie przed postawieniem tego tematu spytał ;] A że więkrzość fajnych filmików tutaj to filmiki kradzione, to już wy się martwcie... |
Oglądałem to już 2 dni temu (tibia.de). Spoko film :D już nie mówie o cachera o ogólność.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |