![]() |
Fishing :/
Zauważyłem że fishing rośnie tylko jeśli klikam na poszczególne (kwadraciki??) na wodzie, tzn. stoje na moscie, klikajac kilkakrotnie obok mnie % się nie podnosi, natomiast klikajac pod koniec ekranu % rośnie bardzo szybko, a po złowieniu pierwsze 3 rzuty nabijają nawet kilka %.
Byłbym wdzęczny o pomoc: o co tutaj chodzi??? :confused: |
tak to juz jest, przy zlowieniu rybki rosnie troche wiecej niz przy nieudanej probie, a im dalej od ciebie.. hmmm... moze po prostu masz wtedy przeskok %?
|
Z łowieniem ryb jest tak jak shieldem czy swordem ;/, tylko tu trzeba złowić rybe a tam zadać blood hita :
|
Właśnie jest troche inaczej. Jak zaczynałem grę sorcem to zanim poszedłem na swampy chciałem mieć exurę to stałem i łowiłem ryby. I zauważyłem że jest tak. Jak nikogo obok ciebie nie ma i ryby są tylko twoje to zarzucając wędkę w ciągle ten sam kwadracik fishing ci będzie rósł do momentu złowienia przez ciebie ryby w tym kwadraciku a poźniej stanie. Wtedy trzeba zacząć to samo robić w innym kwadracie i tam też fishing będzie róśł aż do złowienia ryby. Teraz może tego nie zauważysz bo faktycznie masz przeskoki % co kilka ryb ale ja jak zaczynałem od 10 to to zauważyłem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |