![]() |
..::BlogI o TibI::..
Witam! :D Założyłam ten temat żeby się dowiedzieć kto ma bloga lub strone o Tibi :D.Oczywiście ja założyłam wczoraj bloga o tibi i mam WIELKĄ prośbę do Was,prosze wchodzcie na bloga,komentujcie notki i wpisujcie sie do księgi ;).Oto adres: http://tibia-xx.eblog.pl Z góry Dziekujem :)
|
A cio to jest tibi? ;<
|
Moim zdaniem miast zakładać bloga powinieneś włożyć trochę pracy w robotę i stworzyć stronę WWW? Nie rozumiem idei blogów, nie wiem, po co w ogóle coś takiego istnieje... może po to, by jakieś osoby nieobeznane z informatyką mogły pochwalić się sztuczną znajomością skryptów?
|
Cytuj:
|
To są pamiętniki internetowe :).Wejdźćcie i sie przekonajcie :P P.S. Jestem dziewczyną :baby:
|
Cytuj:
Taka jest idea bloga, nie - korzystanie z gotowych skryptów przez mniej rozgarniętą część populacji. Sam posiadam z kumplem di-bloga na DHoście... inna sprawa, że silnik owego di-blog został złożony od zera w PHPie [tak samo zresztą jak layout...] i stanowi jedynie część większego projektu [punkt ściągania różnorakiego syfa, komiks sieciowy, notki dotyczące fenomenu anime, fandomu w Polsce itd.]... jak więc teraz wytłumaczysz swój argument? ;] Jeżeli idei bloga nigdy nie rozumiałeś - powód twki głównie w tym, że miałeś kontakt jedynie z wpisami typu "a dzisiaj to się na***ałem wódą i rzygłem". Blog pozwala mi w ten sposób zaspokoić naturalną potrzebę objechania współczensego świata, czy wyrzucenia tego, co we mnie siedzi. Jednocześnie mogę w ten sposób, jak w żaden inny, utrwalić przyjaźń ze znajomymi mieszkającymi lekko ponad 300km od miejsa mojego zamieszkania, których zdarza mi się widywać kilka-kilkanaście razy na rok. Co więcej - mogę tą przyjaźń poczuć prawdziwie i zrozumieć. Chociaż blog o Tibii... przegięcie :P |
heh? blog? tibia? dziewczyna? uuuuuuuuu Może być fajnie. Zobaczymy z czasem...
|
@Ing
Jednak ludzie tego używają głównie dlatego żeby pokazać, że oni są KuU|, $uPeR i wogóle ;). Bo niby skąd się wziął taki język? @Topic Cytuj:
|
Eeee
Mam w dupie treść. Zmień tylko adres z tibia-xx.eblog.pl na tibia-xxx.blog.pl i jakoś to będzie ... :P |
i nie pisz grubymi literami.
napisz coś o Solerze:P |
Cytuj:
Swoja droga, masz jakis uraz do dziewczyn w internecie?;) Jakas fobia, ze dziewczyn w necie nie ma, sa tylko faceci je udajacy?;)Nie ma kobiet, sa tylko 'inni' mezczyzni... niezla teoria, ale spozniona o ladne kilkadziesiat lat... ;) |
Cytuj:
Swoja droga, masz jakis uraz do dziewczyn w internecie?:> Ciekawa teoria... 'nie ma kobiet, sa tylko 'inni' faceci...' ale spozniona o ladne kilkadziesiat lat... ;) |
to w koncu temat nie ziwazany z tibia ;p nie czytalem przedmowcow ale stwierdzam ze blogi to raczej dziewczyny robia...znaczy sie nie zarzucam Ci nic ze jestes idiota itp ;p poprostu masz czas robisz ale to wszystko )chyba) jest na tej obszerej skarbnicy wiedzy o tibi jaka jest tibia.pl <me ivul lizus plx>
|
Cytuj:
"napisz coś o Solerze". No sorry, ale ja takiego nazywam idiotą i ćwokiem*.... ===== * - oczywiście nie dap tylko autor bloga ;). |
hyh Onet i wpisać tibia blog... i obejrzeć wyniki wyszukiwania NO COMENT :confused:
|
Blog jak blog:
A dla Ing'a : http://www.userfriendly.org/cartoons...n/uf006832.gif |
Oprócz tego że informacje są skopiowane żywcem z tibia.xx.pl to nawet dobrze :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |